Επικαιρότητα

Πλημμύρισε ξανά η Αθήνα: O«Μίνωας» σαρώνει, χθες έπεσαν 1.000 κεραυνοί

Σφοδρή κακοκαιρία με σημαντικά ύψη βροχής προκάλεσε ο «Μίνωας» στην Αττική με τα φαινόμενα να συνεχίζονται και σήμερα δεύτερη μέρα.

Εδώ και λίγη ώρα σφοδρή βροχόπτωση πλήττει την Αττική ενώ ήδη έχουν δημιουργηθεί τα πρώτα προβλήματα στους δρόμους.

Σύμφωνα με το meteo.gr, χθες Κυριακή έπεσαν πάνω από 1.000 κεραυνοί με το πέρασμα της κακοκαιρίας που ονομάστηκε «Μίνωας».

Χαρακτηριστικοί είναι οι παρακάτω χάρτες. Ο πρώτος δίνει την κατανομή της βροχής από το σύνολο των σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και του meteo.gr που λειτουργούν στην Αττική.



Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Δευτέρα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα ηπειρωτικά, όπου θα είναι τοπικά ισχυρά και θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις. Παράλληλα, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε νησιωτικά τμήματα του Ιονίου και του Αιγαίου, με ισχυρότερα φαινόμενα στην Κρήτη.

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνονται ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας, καθώς επίσης ο νομός και η πόλη της Θεσσαλονίκης. Βελτίωση του καιρού αναμένεται αργά το απόγευμα στην Αττική και προς το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Ανοιξαν οι ουρανοί στην Αθήνα



















Πλημμυρισμένοι οι δρόμοι στην Πειραιώς.





Η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, έξω απο την Βουλή.





Η κίνηση στην Πειραιώς με τους πλημμυρισμένους δρόμους.



Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x