Επικαιρότητα

Ποιος Χρυσοχοΐδης; Αστυνομικοί στην Ινδία φόρεσαν κράνη σε σχήμα... κορωνοϊού (video)

Πολλοί Ινδοί φάνηκαν έκπληκτοι με τους "κορωνόκρανους" αστυνομικούς, κάποιοι γέλασαν, αλλά τα χαμόγελα πάγωναν όταν τα πρόστιμα κόβονταν. 

Μπροστά στην έμπνευση που είχε στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού το ινδικό υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (υπουργείο Εσωτερικών) ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ωχριά...

Οι αστυνομικοί στην Ινδία φόρεσαν κράνη σε σχήμα... κορωνοϊού, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες να μείνουν σπίτι.

Με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο οι αστυνομικοί βγήκαν στους δρόμους για να ελέγξουν τα περιοριστικά μέτρα. Πολλοί Ινδοί φάνηκαν έκπληκτοι με τους "κορωνόκρανους" αστυνομικούς, κάποιοι γέλασαν, αλλά τα χαμόγελα πάγωναν όταν τα πρόστιμα κόβονταν. 

“Eίμαστε στο δρόμο και προσπαθούμε να ενημερώσουμε τους πολίτες με  την εκστρατεία για τον κορωνοϊό και να μη βγαίνει από το σπίτι” δήλωσε αστυνομικός στο Ruptly πριν φορέσει το κράνος.



Το Νέο Δελχί έχει επιβάλει πανεθνική καραντίνα λόγω της πανδημίας. Η χώρα μετρά 1.397 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 35 νεκρούς, μέχρι το πρωί της Τετάρτης. 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x