Επικαιρότητα

Ρόδος: Έκανε κάβα με ποτά που έκλεβε από το ίδιο μαγαζί!

Είχε κλέψει 22 μπουκάλια από κατάστημα τροφίμων - Τον «έπιασε στα πράσα» ο ιδιοκτήτης.

Αδυναμία στο αλκοόλ είχε ένας νεαρός αλλοδαπός, αλλά η κατανάλωση που έκανε ξεπερνούσε κατά πολύ τις οικονομικές του δυνατότητες. Έτσι, είχε καταφύγει στη λύση των... κλοπών και έκλεβε συστηματικά τα μπουκάλια που του χρειάζονταν από το ίδιο κατάστημα στη Ρόδο!

Μόνο την τελευταία εβδομάδα, οι μυστηριώδεις απώλειες αλκοολούχων ποτών από τα ράφια του συγκεκριμένου καταστήματος τροφίμων έφτασαν τις 22 φιάλες! Έτσι, ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να έχει τα μάτια του δεκατέσσερα, για να πιάσει στα πράσα αυτόν που του προκαλούσε μεγάλη οικονομική ζημιά. Και τα κατάφερε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν είδε τον 21χρονο Ουκρανό να προσπαθεί να φύγει έχοντας κρυμμένες τέσσερις φιάλες!

Αμέσως τον σταμάτησε και κάλεσε αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν το νεαρό που ομολόγησε και τις προηγούμενες κλοπές αλκοολούχων ποτών. Σε βάρος του Ουκρανού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν “χτυπούσε” και σε άλλα μαγαζιά.

*** Σχεδόν δυο χρόνια μετά εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού σταθμού η κλοπή οικοδομικών εργαλείων από την αποθήκη ενός Έλληνα στην Τήλο. Όπως διαπιστώθηκε, δράστης ήταν ο Αλβανός που ταυτοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες για άλλες τρεις κλοπές και δυο απόπειρες κλοπής σε τέσσερα σπίτια και ένα κατάστημα του ακριτικού νησιού, που είχαν γίνει από τις 19 Μαρτίου του 2016 ως τις 24 Νοεμβρίου του 2017 με λεία διάφορα χρηματικά ποσά και αντικείμενα. Ήδη, διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου συμπληρωματική δικογραφία, μετά την πρώτη που είχε σχηματιστεί σε βάρος του για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x