Επικαιρότητα

Ρωσία: Θετικός στον κορωνοϊό ο αρχίατρος που είδε ο Πούτιν - Η φωτό που ανάρτησε

Αναρτώντας στο Facebook μια φωτογραφία του με μάσκα και ιατρική μπλούζα ο αρχίατρος, είπε ότι τέθηκε σε καραντίνα στο γραφείο του και θα συνεχίσει να εργάζεται.

Θετικός στον κορωνοϊό ανακοίνωσε ότι είναι ο γνωστός στη Ρωσία αρχίατρος Ντένις Προτσένκο, ο οποίος είχε συναντήσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν στις 23 Μαρτίου. 

Ο επικεφαλής του κορυφαίου νοσοκομείου αναφοράς κατά του κορνωϊού στη Μόσχα ξενάγησε τον Πούτιν την περασμένη εβδομάδα, έκαναν χειραψία, μπήκαν στο ασανσέρ, και μιλούσαν από κοντινή απόσταση αναφέρει η εφημερίδα Moscow Times. Ο 67χρονος Πούτιν δεν χρησιμοποίησε κάποια προφύλαξη. 

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ έσπευσε να αναφέρει στα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων ότι ο Πούτιν πραγματοποίησε "συχνά τεστ" και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την υγεία του. "Όλα είναι καλά," διαβεβαίωσε ο Πεσκόφ.

Ο Προτσένκο δήλωσε ότι διαγνώστηκε μεν θετικός αλλά "αισθάνεται αρκετά καλά".

Αναρτώντας την Τρίτη στο Facebook μια φωτογραφία του με μάσκα και ιατρική μπλούζα ο αρχίατρος είπε ότι τέθηκε σε καραντίνα στο γραφείο του και θα συνεχίσει να εργάζεται ευχαριστώντας τους Ρώσους πολίτες για το ενδιαφέρον τους. 



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x