Επικαιρότητα

Χαρδαλιάς για 2 πτήσεις από Ισπανία: Υγειονομική βόμβα που ήταν έτοιμη να εκραγεί

Νεότερα στοιχεία για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού στην κυκλοφορία δημοσιοποίησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Υγειονομική βόμβα που ήταν έτοιμη να εκραγεί χαρακτήρισε τις δυο ειδικές πτήσεις από Μαδρίτη και Βαρκελώνη που επέστρεψαν στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής ο Νίκος Χαρδαλιάς. 

Οι επιβάτες των δυο πτήσεων είχαν εκδηλώσει γραπτώς το ενδιαφέρον τους για επιστροφή στην Ελλάδα και είχαν καταγραφεί στους καταλόγους της πρεσβείας της Ελλάδος στη Μαδρίτη.

“Η απόφαση μας για την απομόνωση βασίστηκε σε συγκεκριμένα μοντέλα ρίσκων. Τα περισσότερα κρούσματα της νόσου προέρχονταν από τη Β. Ισπανία. Βλέποντας αυτό προχωρήσαμε στην απομόνωση, και 21 από τους 263 συνολικά βγήκαν επιβάτες θετικοί σε δύο πτήσεις” τόνισε. 

Η φόρμα Α πρέπει υποχρεωτικά τη σφραγίδα του εργοδότη ειδάλλως θα επιβάλλεται πρόστιμο ξεκαθάρισε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων  Νίκος Χαρδαλιάς. 

Στα 743 έφτασαν τα κρούσματα στη χώρα από το νέο κορωνοϊό, καθώς ο Σωτήρης Τσιόδρας νωρίτερα άλλα 48. Παράλληλα, ο επικεφαλής του υπουργείου Υγείας στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό ανακοίνωσε 20 θανάτους στη χώρα μας από τον φονικό ιό.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x