Επικαιρότητα

Χειροπέδες σε συμμορία που άνοιγε σπίτια στην Πέλλα

Πρόκειται για έναν 37χρονο Έλληνα, έναν 46χρονο αλλοδαπό και δύο συνεργούς του, έναν 43χρονο και μια 24χρονη

Η σύλληψη ενός 46χρονου αλλοδαπού από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πέλλας για μια διάρρηξη και μια απόπειρα διάρρηξης σε διαμερίσματα στα Γιαννιτσά, τους οδήγησε στα ίχνη τριών συνεργών του και την πλήρη εξάρθρωση της σπείρας.

Συγκεκριμένα, στα χέρια τους έπεσαν ο ένας μετά τον άλλον ένας 37χρονος Έλληνας και δυο αλλοδαποί συνεργοί του 46χρονου, ένας 43χρονος και μια 24χρονη οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους κοσμήματα, διαρρηκτικά εργαλεία και 175 ευρώ. Στο σπίτι του Έλληνα βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ένα αεροβόλο πιστόλι, ενώ κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν στις διαρρήξεις. Η προανάκριση για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

*** Στο παρεκκλήσι ενός ναού στην Κω εισέβαλαν μέρα- μεσημέρι δυο Έλληνες, ένας 38χρονος και ένας 41χρονος, οι οποίοι παραβίασαν το παγκάρι και άρπαξαν όσα χρήματα είχε μέσα. Ωστόσο, επενέβησαν άνδρες της Ασφαλείας που τους συνέλαβαν πριν απομακρυνθούν και βρήκαν πάνω τους τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησαν, ενώ κατέσχεσαν και 25 ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στον εφημέριο της εκκλησίας.

*** Τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί για την ενίσχυση ανήμπορων πολιτών έβαλε στο μάτι ένας 32χρονος Έλληνας και διέρρηξε τα γραφεία ενός συλλόγου ΑμΕΑ στην πόλη της Ρόδου. Η κλοπή έγινε στις 6 Νοεμβρίου με άγνωστη λεία και εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια, που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του δράστη και την υπέβαλε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x