Στις λανθασμένες αποφάσεις που έχει πάρει και στον χαρακτήρα του αναφέρθηκε ο Ντάνα Γουάιτ σε δηλώσεις που έκανε για τον Τζον Τζόουνς.

«Ο Τζόουνς είναι το πιο αυτοκαταστροφικό άτομο με μεγάλο ταλέντο που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Δεν έχω συναντήσει ποτέ κάτι αντίστοιχο σε άλλον αθλητή, σε κανένα άθλημα» τόνισε αρχικά ο Γουάιτ και πρόσθεσε πως «είναι τόσο ταλαντούχος και τόσο χαρισματικός. Πραγματικά, μόνο ο θεός ξέρει που θα μπορούσε να φτάσει αυτός ο αθλητής, αν δεν είχε πάρει αυτές τις λάθος αποφάσεις. Θα μπορούσε να ήταν πρωταθλητής στην κατηγορία του και να υπερασπιστεί τον τίτλο του για καιρό, σπάζοντας κάθε ρεκόρ. Πλέον, η κατηγορία προχωράει δίχως εκείνον. Ό,τι έγινε, έγινε», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζόουνς μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε απέναντι στον Κορμιέρ, αποδείχθηκε πως είχε ξανακάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών και πλέον το τέλος της καριέρας του είναι κοντά, καθώς θα αντιμετωπίσει τον αποκλεισμό τεσσάρων ετών από την αγωνιστική δράση.

Επιμέλεια: Καδάς Χρήστος

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ