Γενικά

Επίκεινται εξελίξεις για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Σημαντικές εξελίξεις εν όψει για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, μετά την πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να πάρει τα ηνία και τη δήλωση του Δημήτρη Μπαλτάκου πως είναι πρόθυμος να αποχωρήσει.

Κοσμογονικές αλλαγές επίκεινται για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό μετά το ενδιαφέρον που εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να πάρει τα ηνία του.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ δεν έμεινε στα λόγια, καθώς δικός του άνθρωπος πήρε 1.000 αιτήσεις για εγγραφές στη «μάνα του λόχου», ενώ πλέον στις τάξεις του Ερασιτέχνη περιμένουν τις επόμενες κινήσεις του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να επιθυμεί την ανάληψη της ηγεσίας του Ερασιτέχνη, δίχως όμως ο ίδιος να είναι στην προεδρία του, αλλά στηρίζοντας οικονομικά ένα διοικητικό σχήμα με πρόσωπα της εμπιστοσύνης του. Πρώτο του μέλημα θα είναι να απαλλάξει το σύλλογο από το βραχνά των χρεών που υπολογίζονται στα 2 εκατ. ευρώ και εν συνεχεία να κάνει όλα τα τμήματα να πρωταγωνιστούν και πάλι.

Όσο για το πώς θα γίνει αυτό; Η διοίκηση του Δημήτρη Μπαλτάκου αναδείχθηκε με έκτακτες εκλογές το καλοκαίρι και η θητεία της κανονικά λήγει σε δύο χρόνια από τότε, δηλαδή οι επόμενες αρχαιρεσίες προβλέπονται για τον Ιούνιο του 2018. Βέβαια, εφόσον ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη δηλώνει πρόθυμος να παραιτηθεί για να αναλάβει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν θα υπάρξει πρόβλημα επί της διαδικασίας για την αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του Ερασιτέχνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x