Γενικά

Επικράτησαν τα φαβορί στην Ανάβαση Ριτσώνας

Σχετικά ιδανικά ξεκίνησε η χρονιά στο πρωτάθλημα Αναβάσεων με την τέλεση της Ανάβασης Ριτσώνας. Από τη μια η βροχή και από την άλλη οι ενστάσεις, αφήνουν ανάμεικτα συναισθήματα.

Ο κόσμος κατέκλυσε από νωρίς το πρωί την μήκους 3.1 χιλιομέτρων διαδρομή και απόλαυσε πλούσιο θέαμα από τους 105 αγωνιζόμενους που τίμησαν τον αγώνα και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο καιρός ήταν σύμμαχος των οδηγών, αλλά και των θεατών, μέχρι τα τέλη του δεύτερου σκέλους, όπου η βροχή που ξέσπασε οδήγησε σε προσωρινή διακοπή, η οποία έγινε οριστική για λόγους ασφαλείας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα φαβορί δε δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν. Στην Ομάδα Α, ο μόνιμος πρωταθλητής της κατηγορίας τα τελευταία χρόνια, Μιχάλης Ευθυμίου έκανε ποδαρικό με νίκη με το Ford Escort WRC, δείχνοντας πως δύσκολα θα χάσει και τον φετινό τίτλο. Ο Σπύρος Βοργιάς με το Peugeot 106 S16 ακολούθησε, επαναλαμβάνοντας την περσινή του επιτυχία στην ομάδα Α έως 2λίτρα. Το βάθρο στην Α συμπλήρωσε ο Γιώργος Αναδιώτης με Renault Clio Sport, ο οποίος παράλληλα τερμάτισε δεύτερος στην Α έως 2 λίτρα. Ο Αναδιώτης το πάλεψε στο δεύτερο σκέλος, αλλά δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του οδηγού από την Τρίπολη. Τρίτος στην δίλιτρη κατηγορία της Α τερμάτισε ο Κώστας Παπαχρήστος με το λευκό Citroen Saxo VTS...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x