Oλλανδία

Επιλέγει Μάντσεστερ Σίτι ο Έρικσεν

Τη Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται να επιλέγει ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Κρίστιαν Έρικσεν, σύμφωνα με την αγγλική «Daily Express».

Η αποχώρησή του το ερχόμενο καλοκαίρι είναι βέβαιη, αφού, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Άγιαξ. Οι ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν είναι πολλές, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Express» ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει ήδη επιλέξει σε ποια θα συνεχίσει την καριέρα του.

Αυτή είναι η Μάντσεστερ Σίτι, αφού σύμφωνα με τον Δανό μέσο, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι εκείνη στην οποία έχει περισσότερες πιθανότητες να αναδείξει το ταλέντο του. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ίδιος ο Έρικσεν στη διοίκηση της ομάδας του, ζητώντας, παράλληλα, να επισπευστούν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους, προκειμένου να έρθουν σύντομα σε συμφωνία.

Αν ευσταθούν οι πληροφορίες της αγγλικής εφημερίδας, ο Έρικσεν με αυτή την επιλογή, απορρίπτει τις προτάσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Τότεναμ και της Λίβερπουλ. Η τελευταία, μάλιστα, φαινόταν τις προηγούμενες μέρες ως η πιθανότερη να αποκτήσει τον Δανό μέσο.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x