Stoiximan Super League

Επιμένει ισπανικά η Βέροια

Στη λίστα της Βέροιας βρίσκεται ο Ιβάν Πέρεθ Μαθέιρα, για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την μεσαία γραμμή της «βασίλισσας του βορρά». Δείτε το βιογραφικό του 28χρονου άσου.

Με την έλευση του Χοσέ Γκρανέρο στον πάγκο της Βέροιας, οι Ημαθιώτες έχουν αποκτήσει ήδη τέσσερις Ισπανούς ποδοσφαιριστές, ενώ δεν είναι απίστευτο να κινηθούν για ακόμη έναν.

Συγκεκριμένα, στη λίστα των ανθρώπων της «βασίλισσας του βορρά» έχει μπει ο Ιβάν Πέρεθ Μαθέιρα. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει πολύ σημαντικές εμπειρίες από τα τοπικά πρωταθλήματα, καθώς έχει περάσει όλη του την καριέρα στην πατρίδα του.

Πέρσι ο 28χρονος μέσος αγωνιζόταν στην Λούγκο, ομάδα της Σεγούντα, με την οποία είχε συνολικά 49 συμμετοχές και τρία γκολ. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην δεύτερη ομάδα της Ντεπορτίβο, όπου οι εξαιρετικές εμφανίσεις του (81 συμμετοχές και 25 γκολ) του εξασφάλισαν μια θέση στην πρώτη ομάδα.

Περιορισμένος ήταν ο ρόλος του στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, έχοντας ως αποτέλεσμα να δοθεί αρχικά δανεικός στην Πονφεραντίνα και στη συνέχεια να πωληθεί στην Μοντανιέρος.

Φυσικά ο Πέρεθ δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που εξετάζεται από την Βέροια, καθώς υπάρχουν στα υπ’ όψιν κι άλλες περιπτώσεις, κάποιες εξ αυτών μάλιστα αρκετά «ηχηρές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x