Επικαιρότητα

Επιμένει σε εκλογές ο Πάνος Καμμένος

Τι είπε για την συνάντησή του με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.

«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι έμπειρος πολιτικός και ακούω τις απόψεις του με μεγάλη προσοχή», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ενόψει της συνάντησής του με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ.

Επανέλαβε την πάγια θέση του κόμματος του ότι «πρέπει η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές»…. Σημειώνοντας ότι «αυτή η πολιτική έχει οδηγήσει τη χώρα σε φτωχοποίηση».

Σημείωσε πως εάν δεν έπεφτε το 1993 η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την αποστασία του Αντώνη Σαμαρά και αν δεν αναλάμβανε τα ηνία της χώρας ο Κώστας Σημίτης τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Σε ότι αφορά την πρώτη ψηφοφορία στη Βουλή για την προεδρική εκλογή είπε ότι «οι Έλληνες βουλευτές έδειξαν ότι δεν εκβιάζονται και δεν τρομοκρατούνται παρά το κλίμα τρομοκρατίας της κυβέρνησης Σαμαρά» που όπως είπε «ενισχύεται από μερίδα των Μέσων Ενημέρωσης και ορισμένους δημοσιογράφους».

Παράλληλα ο κ. Καμμένος, απέρριψε τα περί κυβέρνησης εθνικής ενότητας με τη συμμετοχή της σημερινής κυβέρνησης. Είπε ωστόσο πως «μετά τις εκλογές οι ΑΝΕΛ θα είναι σε μια κυβέρνηση με διαφορετική πολιτική που θα θέτει κόκκινες γραμμές».

Σε ό,τι αφορά τα χαμηλά ποσοστά που λαμβάνουν οι ΑΝΕΛ στις δημοσκοπήσεις είπε πως το κόμμα πιέζεται δημοσκοπικά καθώς κάποιοι θέλουν να τρομοκρατήσουν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ..

Σημείωσε πως Σαμαρά και Βενιζέλος ανήκουν στο παρελθόν και στο χρονοντούλαμπο της ιστορίας.


Σε ό,τι αφορά το χρέος είπε ότι θα πρέπει επιτροπή λογιστικού ελέγχου να ξεκινήσει άμεσε έρευνα για τα τοκοχρεωλύσια που πληρώνει η Ελλάδα.

Πηγή: Parapolitika.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x