Γενικά

Επίσημα στην Ινδία ο Κατσουράνης!

Παίκτης της Πούνε FC είναι κι επίσημα ο Κώστας Κατσουράνης. Στην Ινδία μετακομίζει ο 35χρονος μέσος. Τι δήλωσε ο ίδιος για τη μεταγραφή του.

Πλέον δεν είναι μόνο φήμη… Ο Κώστας Κατσουράνης είναι κι επίσημα παίκτης της Πούνε FC και θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Ινδίας. Ο 35χρονος άσος θα έχει συμπαίκτες τον Μπρούνο Τσιρίλο και τον Νταβίντ Τρεζεγκέ.

Μάλιστα η ανακοίνωση της λίγκας της χώρας αναφέρει με περηφάνια πως πρόκειται για τον πρώτο παίκτη που αγωνίστηκε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο και θα παίξει στο εγχώριο πρωτάθλημα.

«Δεν επρόκειτο για μία βιαστική απόφαση για μένα, ήμουν σε επαφές με την ομάδα εδώ και πάνω από ένα μήνα. Αυτό που με προσέλκυσε ήταν η επιθυμία της ομάδας αυτής να νικήσει και να προωθήσει το ποδόσφαιρο στην Ινδία», δήλωσε ο διεθνής άσος.

«Η ομάδα μας χρειαζόταν έναν ικανό μέσο box-to-box. Ήταν μια θέση που θέλαμε να καλύψουμε και πλέον με την προσθήκη του Κατσουράνη είμαστε πιο ισορροπημένοι», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής της ομάδας, Φράνκο Κολόμπα.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Πούνε FC, Γκαουράβ Μοντβέλ, είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε στις τάξεις μας τον Κώστα και θα θέλαμε να τον καλωσορίσουμε στην ομάδα. Είχε εξαιρετικές εμφανίσεις με την εθνική Ελλάδος και τις προηγούμενες ομάδες του και είμαστε βέβαιοι πως με την απόκτησή του θα κάνουμε τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Ινδίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x