Επικαιρότητα

Επισημοποιεί τη ρήξη με τον Τσίπρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Προσχωρεί με «τριβές» με το καλημέρα στη Λαϊκή Ενότητα

Με συνέντευξη Τύπου στις 16:00 στην ΕΣΗΕΑ αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα τις επόμενες πολιτικές της κινήσεις η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κα Κωνσταντοπούλου, η οποία κινείται εδώ και καιρό σε τροχιά σύγκρουσης με τον Αλέξη Τσίπρα με αποκορύφωμα τη συμφωνία του Αυγούστου, αναμένεται να ανακοινώσει την συμπόρευσή της με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι ο τρόπος προσχώρησης στο κόμμα της δραχμής, εάν θα είναι δηλαδή κατά μόνας ή μέσα από έναν νέο πολιτικό φορέα ο οποίος θα ενταχθεί ως συνιστώσα κάτω από την ομπρέλα ενός κοινού μετώπου με τη Λαϊκή Ενότητα.

Υπενθυμίζεται ότι από το στρατόπεδο της Ζωής Κωνσταντοπούλου επιχειρούνταν να πιεστεί μέσω και του Μανώλη Γλέζου ο κ. Λαφαζάνης για κοινή κάθοδο των δύο νέων πολιτικών φορέων υπό την σκέπη ενός ευρύτερου αντιμνημονιακού μετώπου, ώστε να είναι οι δύο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ίσοι μεταξύ τους.

Κάτι τέτοιο ωστόσο συναντούσε τις αντιδράσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη που θέλει να αποφύγει τυχόν μελλοντικές τριβές με την κα Κωνσταντοπούλου για την ηγεσία του κόμματος.

Πληροφορίες από το περιβάλλον της κας Κωνσταντοπούλου ωστόσο αναφέρουν ότι σε περίπτωση που συμπαραταχθεί μόνη της στη Λαϊκή Ενότητα τώρα, θα προχωρήσει σε ίδρυση πολιτικού φορέα μετά τις εκλογές.

Παρά τις όποιες διαφωνίες, στη Λαϊκή Ενότητα εκτιμούν ότι η προσχώρηση της πρώην Προέδρου της Βουλής θα ενδυναμώσει το αντιμνημονιακό προφίλ του κόμματος.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x