TV

Επιστρέφει μετά από 20 χρόνια το «Μάπετ Σόου»

Η μις Πίγκι, ο Κέρμιτ και η παρέα τους ετοιμάζονται για τη μεγάλη επιστροφή στη μικρή οθόνη. Οι θρυλικές κούκλες, με το καυστικό τους χιούμορ, πήραν το πράσινο φως για ένα δυναμικό comeback.

Μας έλειψε πολύ! Η θρυλική τηλεοπτική σειρά The Muppet Show, έπειτα από διάλειμμα σχεδόν δύο δεκαετιών, επανακάμπτει στις μικρές οθόνες. Η μις Πίγκι, ο Κέρμιτ και οι άλλες κούκλες που δεν … σέβονται κανέναν και τίποτε, πήραν το χρίσμα από το αμερικανικό δίκτυο ABC για ένα δυναμικό comeback.

Η εισπρακτική επιτυχία της ταινίας «The Muppets», το 2012, και το έντονο ενδιαφέρον του κοινού, έπεισαν τους παραγωγούς να βγάλουν ξανά στον «αέρα» την ιστορική σειρά «The Muppets Show» με νέο κύκλο επεισοδίων.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού κρατούν καλά κλειστά τα χαρτιά τους, και δεν αφήνουν να διαρρεύσει τίποτε, ούτε καν για την πλοκή.

Εκείνο μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι την επιμέλεια για το reboot θα έχει ο Μπιλ Πρέιντι.

Ο συνδημιουργός της νεανικής σειράς «The Big Bang Theory» θα είναι εκτελεστικός παραγωγός και σεναριογράφος μαζί με τον Μπομπ Κάσελ, παραγωγό του σίριαλ «Anger Management».

Η σειρά έκανε το ντεμπούτο της στην αμερικανική τηλεόραση το 1976 και έμεινε στον «αέρα» μέχρι το 1981.

Το ABC προσπάθησε να επαναφέρει τον Κέρμιτ, την Πίγκι, και τον Φόνζι το 1996 με το «Muppet Tonight», αλλά χωρίς επιτυχία.

Γυρίστηκαν μόνον 10 επεισόδια και η αυλαία έπεσε μάλλον άδοξα.


Δείτε σχετικό αφιέρωμα:



Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x