Χάντμπολ

Επιστρέφει ο Αθηναϊκός!

Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί σήμερα η Διοικούσα Επιτροπή στα γραφεία του Συλλόγου στην Εργάνη για την επαναλειτουργία των τμημάτων χάντμπολ έπειτα από 9 χρόνια

Μετά από πολλά χρόνια και εν μέσω των εορτασμών για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του ο ιστορικός σύλλογος του Αθηναϊκού ενεργοποιεί και πάλι τα τμήματα χάντμπολ Ανδρών και Γυναικών.

Η πρωτοβουλία που πήραν οι παλαίμαχοι αθλητές του Αθηναϊκού και της Νέας Ελβετίας καθώς και ανθρώπων που αγάπησαν και υπηρέτησαν το τμήμα δίνει νέα πνοή στον αθλητισμό του Βύρωνα και φυσικά στο ελληνικό χάντμπολ.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος χάντμπολ διοργανώνει σήμερα (21:00) συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Συλλόγου στην Εργάνη (Θέατρο Βράχων).

Ο Σύλλογος που είναι από τα ιδρυτικά σωματεία της ΟΧΕ, έχει κατακτήσει στο παρελθόν 10 Πανελλήνιους τίτλους, 4 πρωταθλήματα (2 Γυναικών, Ανδρών, μίνι αγοριών) 6 Κύπελλα (3 Ανδρών, 3 Γυναικών), έχει πάρει μέρος σε άλλους τέσσερις τελικούς κυπέλλου, ενώ έχει συμμετάσχει και σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Αθηναϊκός είχε αναστείλει την λειτουργία του το καλοκαίρι του 2006 μετά το χαμένο πρωτάθλημα από τον Πανελλήνιο και την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον πρώην Δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά και την τότε διοίκηση της ΟΧΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x