Μαχητικά Αθλήματα

Επιστρέφει ο Εμιλιανένκο!

Τρία χρόνια έπειτα από την τελευταία του εμφάνιση, ο κατά πολλούς κορυφαίος MMAερ όλων των εποχών, Φέντορ Εμιλιανένκο, ανακοίνωσε την επιστροφή του!

Ένα χαρμόσυνο μήνυμα για τους φίλους των MMA έστειλε ο Φέντορ Εμιλιανένκο.

Τρία χρόνια έπειτα από την τελευταία του εμφάνιση, ο σπουδαίος Ρώσος, και κατά πολλούς ο κορυφαίος MMAer όλων των εποχών, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην δράση!

«Απαλλάχθηκα από παλιούς τραυματισμούς, κρατήθηκα σε φόρμα και πρόσφατα ξεκίνησα να προπονούμαι εντατικά ώστε να επιστρέψω. Έχω ακόμη δουλειά να κάνω. Συζητώ με promotions, όταν υπάρξει συμφωνία θα μάθετε πότε και απέναντι σε ποιον θα συμβεί αυτό», ανακοίνωσε ο ίδιος.

Στα 38 του πλέον παίρνει το ρίσκο της επιστροφής κάτι που για πολλούς πρωταθλητές (σε διάφορα σπορ) δεν αποδείχθηκε η πιο σοφή επιλογή. Από videos πάντως που διέρρευσαν πρόσφατα δείχνει πως πράγματι κρατιέται σε καλή κατάσταση.

Το 2012 έκλεισε, προσωρινά όπως αποδείχθηκε, την καριέρα του στο ρωσικό Μ-1 όπου φυσικά θα ήταν ευπρόσδεκτος. Παλιότερα, το UFC είχε επιχειρήσει να τον εντάξει στο δυναμικό του, αλλά ο «τελευταίος αυτοκράτορας», όπως είναι το προσωνύμιό του δεν είχε… κολακευτεί από τον τρόπο προσέγγισης κι έτσι δεν συνεργάστηκε ποτέ με την κορυφαία (με διαφορά πλέον) διοργάνωση στον κόσμο.

Κάτι που ίσως να συμβεί με το δεύτερο κορυφαίο promotion, το Bellator, που πριν από έξι μήνες του είχε χτυπήσει την πόρτα και του έχει καταστήσει σαφές που επιθυμεί διακαώς να συνεργαστούν.

Προς το παρόν... απολαύστε ορισμένα από τα κατορθώματά του:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x