Stoiximan Super League

Επιστρέφει ο Ίβανσιτς;

Σε μεταγραφικό σενάριο εμπλέκονται Παναθηναϊκός-Αντρέας Ίβανσιτς. Διάθεση να φύγει από την Λεβάντε τον Ιανουάριο δείχνει ο αυστριακός, που έχει κάνει πετυχημένο πέρασμα από το «τριφύλλι».

«Άνοιγμα» στον Παναθηναϊκό έκανε ο Αντρέας Ίβανσιτς.

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός που άνηκε στους «πράσινους» από το 2006 έως το 2011 (τα τελευταία δυο χρόνια του συμβολαίου του αγωνίστηκε στην Μάιντς) εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής που έχει την φετινή αγωνιστική περίοδο στη Λεβάντε και προσέγγισε μέσω του μάνατζερ του την ελληνική ομάδα, σύμφωνα με την «Live Sport».

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έκανε μια καλή σεζόν πέρυσι με τους Ισπανούς, έχοντας 29 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και δύο Κύπελλο.

Στο ξεκίνημα της τρέχουσας μετράει τέσσερις εμφανίσεις. Στις δύο από αυτές ήταν βασικός και έβγαλε ολόκληρο το παιχνίδι την μια. Σε άλλα δύο ματς έμεινε στον πάγκο και μια φορά έμεινε εκτός αποστολής.

Σε όλα αυτά πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι η Λεβάντε έχει διαφορετικό προπονητή, συγκριτικά με τη σεζόν 2013-14, καθώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ διαδέχθηκε τον Χοακίν Καπαρός.

Μάλιστα, ο Ίβανσιτς δείχνει διάθεση να αλλάξει ομάδα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και να μην περιμένει μέχρι το καλοκαίρι, διότι θεωρεί ότι με αυτόν τον χρόνο συμμετοχής δεν μπορεί να έχει θέση και στην Εθνική του ομάδα.

Πάντως, το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2016 και είναι γνωστό πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δώσει πολλά λεφτά σε άλλον σύλλογο για μεταγραφή παίκτη. Αν βρεθεί η φόρμουλα για δανεισμό του, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, διότι το συμβόλαιο του «μότσαρτ» είναι εντός των δυνατοτήτων του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x