Stoiximan Super League

Επιστρέφει ο Καρεμπέ!

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα ο Κριστιάν Καρεμπέ έτσι ώστε να αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό. Ικανοποιημένος ο Μίτσελ με την έγκριση του μεταγραφικού πλάνου.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ επιστρέφει στον Ολυμπιακό! Αυτή είναι η είδηση χωρίς βέβαια να έχει διαρρεύσει κάτι από τους «ερυθρόλευκους». Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συναντηθεί προ ημερών με τον βετεράνο άσο των Πειραιωτών και είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο οι δύο πλευρές να συνεργαστούν. Τελικά, αυτό θα γίνει και με την βούλα από βδομάδα αφού ο Καρεμπέ θα βρίσκεται στην Ελλάδα την Τρίτη, όταν και θα μαθευτεί ποιο πόστο θα αναλάβει στην ομάδα.

Όποιο ρόλο και αν αναλάβει ο Καρεμπέ το θέμα είναι πως το μεταγραφικό πλάνο του Μίτσελ έχει εγκριθεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το μπάτζετ τον καλύπτει και έχει πάρει το «οκ» να φτιάξει μια ομάδα που θα μπορεί να διακριθεί στο Champions League. Ο Ισπανός τεχνικός σαφώς και είναι ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή αφού η συζήτηση που είχε με τους Βρέντζο και Λορένθο πήγε πολύ καλά και πλέον απομένει αυτό το μεταγραφικό πλάνο να μπει σε ισχύ!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, στους πρώτους στόχους του Μίτσελ είναι ο Γιόαν Βερδού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και ο Πέδρο Λεόν για τα άκρα. Ο Βερδού έχει μείνει ελεύθερος από την Εσπανιόλ, δεν τα βρήκε μαζί της και ξαφνικά χθες έκανε πίσω και η Σοσιεδάδ, που φερόταν να του έχει κάνει εξαιρετική πρόταση. Προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή είναι να παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν αλλά αν δεν έρθει πρόταση από άλλη ομάδα τότε θα σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει.

Όσον αφορά την περίπτωση του Λεόν, ο Μίτσελ θεωρεί πως η αξία του παίκτη είναι ικανή να κάνει τον Ολυμπιακό να παλέψει να τον αποκτήσει όσο μπορεί περισσότερο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει την διαφορά αλλά το έχουμε ξαναπεί πως η περίπτωση του είναι ιδιαίτερα δύσκολη αφού η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει χρήματα, περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ.

Οι υπόλοιποι της λίστας του Μίτσελ είναι οι τερματοφύλακες Αλβάρες, Ασένχο, Ρούμπεν, Κομπένιο, στα χαφ ο Ρούμπεν Πέρεθ της Ατλέτικο, που έπαιξε φέτος δανεικός στη Μπέτις και επίσης οι Μοσκέρα της Χετάφε, Τζόναθαν, Σάντσεθ από τη Μπαρτσελόνα Β. Λογικά θα υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από άλλες αγορές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x