Γ' Εθνική

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Κασάπης

Μια ακόμα εμβληματική φυσιογνωμία της ομάδας που σάρωνε τους τίτλους επιστρέφει στην ΑΕΚ! Μετά από εννέα χρόνια ο Μιχάλης Κασάπης γυρίζει στην «Ένωση» και αναλαμβάνει καθήκοντα «κατασκόπου».

Η αναμονή για να ξεκινήσει κι επίσημα η «αντεπίθεση» της ΑΕΚ τελειώνει. Η πανστρατιά όμως συνεχίζεται στην «Ένωση».

Μετά τους Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Ζήκο και Μπορμπόκη -αλλά και τον Βασίλη Δημητριάδη- μια ακόμα μεγάλη κιτρινόμαυρη μορφή επιστρέφει για να δώσει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Εννέα χρόνια λοιπόν αφότου αποχώρησε από τον σύλλογο (με τον οποίο κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, τέσσερα Κύπελλα και ένα Σούπερ-Καπ και υπήρξε μέλος της ομάδας που θαύμασε όλη η Ελλάδα τη δεκαετία του ’90) ο Μιχάλης Κασάπης γυρίζει στην ΑΕΚ.

Ο παλαίμαχος άσος θα αναλάβει ρόλο σκάουτερ -με αρμοδιότητα να παρακολουθεί τα παιχνίδια των προσεχών αντιπάλων και να ενημερώνει σχετικά το τεχνικό επιτελείο.

Έχοντας πείρα εξάλλου στις μικρότερες κατηγορίες (όπου διετέλεσε προπονητής των Φωκικού, Καλλονής και Χαλκίδας) θα μπορέσει με άνεση να ασκήσει τα καθήκοντά του, τα οποία ανέλαβε από σήμερα κιόλας δίνοντας το «παρών» στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x