Stoiximan Super League

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Ιωαννίδης

Νωρίτερα απ' ότι προβλέπει το συμβόλαιο του θα επιστρέψει από την Τσβόλε στον Ολυμπιακό ο Νίκος Ιωαννίδης, σύμφωνα με τη «SportDay». Προς παραχώρηση και πάλι ο νεαρός.

Δεν «κόλλησε» στην Τσβόλε ο Νίκος Ιωαννίδης και σύντομα θα γυρίσει στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρεται στον «Τρελό του Χωριού» της «SportDay». Ο 20χρονος επιθετικός έχει δοθεί δανεικός στην ολλανδική ομάδα, άλλα οι άνθρωποι της δεν είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του και θα τον δώσει πίσω στους «ερυθρόλευκους». Πέρυσι αγωνίστηκε στη Χάνσα Ρόστοκ και έκανε 30 συμμετοχές στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας, σημειώνοντας και έξι γκολ.

Στη φετινή σεζόν έχει 4 εμφανίσεις στην Eredivisie, 2 στο Κύπελλο, 5 με τη δεύτερη ομάδα (όπου έχει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής) και μια στο Europa League (play-off), όπου ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας ματς με τη Σπάρτα Πράγας, αλλά αγωνίστηκε μόνο για ένα ημίχρονο.

Πάντως, θεωρείται απίθανο να χωρέσει και πάλι στο ρόστερ των Πειραιωτών, καθώς υπάρχουν ήδη οι Μήτρογλου, Μπενίτες, Διαμαντάκος στη θέση που αγωνίζεται και προσεχώς αναμένεται να έρθει ο… Πουλίδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x