Γενικά

Επιστρέφουν επίσημα Πόνορ, Ντραγκουλέσκου

Η FIG ανακοίνωσε τη Δευτέρα την επιστροφή των Καταλίνα Πόνορ και Μάριαν Ντραγκουλέσκου στην ενεργό δράση της γυμναστικής.

Οι δυο Ολυμπιονίκες του αθλήματος ενημέρωσαν την παγκόσμια ομοσπονδία να τους συμπεριλάβει στη λίστα με τους αθλητές που θα περάσουν από αντιντόπινγκ κοντρόλ τις επόμενες μέρες, ενώ οι ίδιοι θα πρέπει να περιμένουν έξι μήνες για να μπουν στους αγωνιστικούς χώρους, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016.

Η 27χρονη Πόνορ, κάτοχος πέντε Ολυμπιακών μεταλλίων, έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί από τις 12 Ιουλίου και ο 34χρονος Ντραγκουλέσκου, κάτοχος εννιά παγκοσμίων μεταλλίων κα τριών Ολυμπιακών, μπορεί να δώσει τον πρώτο του αγώνα στις 5 Αυγούστου.

Η Πόνορ αποχώρησε για πρώτη φορά από την ενεργό δράση το 2007, εξαιτίας τραυματισμών, για να επιστρέψει το 2011. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ήταν δεύτερη στο έδαφος και τρίτη στο ομαδικό.

Ο Ντραγκουλέσκου βοήθησε τη Ρουμανία να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2011, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε από την ενεργό δράση και δεν αγωνίστηκε καν στην αγγλική πρωτεύουσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x