Stoiximan Super League

Επιστροφή ΠΑΣ-Α!

Με αργεντίνικη συνταγή, από τους Ρόλε και Μπαράλες, ο Αστέρας νόμιζε πως καθάρισε εύκολα. Ο ΠΑΣ όμως το πάλεψε και με δύο γκολ του Κοροβέση (ευθύνεται ο Θεοδωρόπουλος) πήρε παλικαρίσιο βαθμό, 2-2.

Πάλεψε και δικαιώθηκε ο ΠΑΣ στην Τρίπολη. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τα τέρματα των Ρόλε και Μπαράλες, δεν τα παράτησε και με δύο γκολ του Κοροβέση, στα οποία φέρει ευθύνη ο Θεοδωρόπουλος, κατάφερε να αποφύγει την ήττα, 2-2.

Ιδανικό ξεκίνημα για τους Αρκάδες, που έμοιαζαν πως με τα τέρμα στο 14ο και στο 25ο λεπτό θα κατάφερναν να φτάσουν σε μια εύκολη νίκη. Η απόδοσή τους δεν ήταν ανάλογη στη συνέχεια και σε συνδυασμό με την άνοδο της απόδοση του «Άγιαξ της Ηπείρου», το ματς απέκτησε ενδιαφέρον πριν το δεύτερο ημίχρονο με το γκολ του Έλληνα μεσοεπιθετικού στο 42’. Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να απαντήσουν στο 77’ και πάλι με τον Κοροβέση. Το ματς έγινε ροντέο στο φινάλε, με τον Αστέρα να έχει δοκάρι στο 83’ με τον Μάσα.

Το ματς:


Νωθρό ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες στο ματς. Ο Αστέρας ως γηπεδούχος προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του και να φτιάξει παιχνίδι. Ο ΠΑΣ του επέτρεψε, αφήνοντας χώρους, καθώς όπως έδειξε θα κυνηγούσε τις αντεπιθέσεις. Τελικά, χωρίς να ιδρώσουν ιδιαίτερα οι παίκτες του Βεργέτη άνοιξαν εύκολα το σκορ, χάρη στο έξυπνο πλασέ του Ρόλε στο 14ο λεπτό. Παρά το γκολ ο ρυθμός στο ματς δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή.

Η ομάδα του Πετράκη στάθηκε άτυχη, αφού λίγο μετά την πρώτη της αξιόλογη επίσκεψη στην εστία του Θεοδωρόπουλου (22’ με τον Γιάκο) δέχτηκε και δεύτερο τέρμα, λόγω της αμυντικής της αδράνειας που δεν άφησε ανεκμετάλλευτη ο Μπαράλες στο 25ο λεπτό. Μετά το 2-0, ο Αστέρας χαλάρωσε και έδωσε δικαιώματα. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ανέβασε σταδιακά την απόδοσή του και ξαναμπήκε στο ματς στο τέλος του ημιχρόνου (42’). Ο μέχρι εκείνη την ώρα εξαιρετικός Θεοδωρόπουλος έκανε λάθος έπειτα από σουτ του Τσάβες και έδωσε την ευκαιρία στον Κοροβέση να μειώσει, 2-1.

Όπως ξεκίνησε το παιχνίδι, έτσι συνεχίστηκε και στο δεύτερο 45λεπτο. Ο ρυθμός δε ήταν καλός με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται αρκετά στην δημιουργία παιχνιδιού και τους παίκτες να κάνουν πολλά λάθη στον χώρο του κέντρο. Ο ΠΑΣ κατάφερε να ανεβάσει την απόδοσή του και μπόρεσε να απειλήσει σε αρκετές περιπτώσεις την εστία του Θεοδωρόπουλου.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», οι φιλοξενούμενοι ανέβαζαν ολοένα και περισσότερο την απόδοσή τους, με τον Αστέρα να δείχνει να δυσκολεύεται να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο. Το λάθος έγινε και πάλι για τους Αρκάδες. Ο Θεοδωρόπουλος δεν μπόρεσε να μπλοκάρει σουτ του Κοροβέση έξω από την περιοχή και ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έκανε το 2-2 στο 77’. Το παιχνίδι άνοιξε στο φινάλε. Ο Αστέρας προσπάθησε να πάρει τη νίκη και στάθηκε άτυχος στο 83' όταν το σουτ του Μάσα βρήκε στο δοκάρι, έπειτα από την παρέμβαση του Βελλίδη. Οι γηπεδούχοι πίεσαν όμως δεν τα κατάφεραν, ενώ ο ΠΑΣ ήθελε να κάνει την απόλυτη ανατροπή με αντεπιθέσεις, από τις οποίες όμως έλειψε το καθαρό μυαλό.





Οι συνθέσεις:


Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (81΄ Πάρα), Τσοκάνης, Γκόϊαν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο (65’ Τιε Μπι), Γιαννιώτας, Μπαράλες, Ρόλε (81’ Νίκο Φερνάντεθ), Μάσα

Στον πάγκο: Κοσίσκι, Παντελιάδης, Μούκαμ

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Γιάκος (72’ Ίλιτς), Τσουκαλάς, Μανιάς, Τσάβες (72’ Σαπαλίδης), Κοροβέσης (83’ Σκόνδρας)

Στον πάγκο: Σωτηρίου, Αυγενικού, Κρητικός, Ναντάλες

Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιαράς

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x