Μαχητικά Αθλήματα

Επιστροφή σε «καυτή» έδρα

Στην «καυτή» έδρα της Γλυφάδας επιστρέφει το Battle για το 12ο event. Ζώνη υπό διεκδίκηση, τουρνουά στα 65κ., αποστολή του Mike’s Gym και come back Τζώρου συνθέτουν το kickboxing πρόγραμμα.

Οριστικοποιήθηκε η έδρα του «Battle 12» (διοργανωτής: Στέφανος Κωνσταντινίδης) το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου στην Γλυφάδα.

Τη ζώνη που κέρδισε πριν από δύο χρόνια στο promotion, υπερασπίζεται ο Σταύρος Εξακουστίδης απέναντι στον Τεό Γιαννόπουλο. Το επιθετικό τους στιλ αφήνει υποσχέσεις για ένα από τα σπουδαιότερα ματς της σεζόν.

Με πρώην αντίπαλο και νυν συναθλητή του Murthel Groenhart στο Mike’s Gym τον Mathias Ibssa θα κοντραριστεί ο Παύλος Μήσιας στο δυσκολότερο παιχνίδι της καριέρας του λίγο καιρό μετά το νοκ-άουτ επί του Κωνσταντελόπουλου.

Απέναντι σε αθλητή του Ολλανδού, Michael Passenier θα επανέλθει στο ρινγκ μετά τον τραυματισμό του ο Αντώνης Τζώρος. Η προϊστορία είναι με το μέρος του, έχοντας κερδίσει τον θηριώδη, Colin George στο «Battle 4», που είχε γίνει επίσης στο ΔΑΚ Γλυφάδας. Αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσει τον 25χρονο Cees Ruurs (1.97μ., 108κ.).

Μια μελλοντική ευκαιρία απέναντι στον welterweight πρωταθλητή, θα διεκδικήσουν 14 ανερχόμενοι και φιλόδοξοι fighters (στα 65κ.) που θα μπουν σε διαδικασία προκριματικών μέχρι να μείνει ένας.

Main card (K-1 rules):

Welterweight Belt, 3X3’
Σταύρος Εξακουστίδης (Drinas team) vs Τεό Γιαννόπουλος (Diamond Camp)

80κ. 3Χ3’
Παύλος Μήσιας (Fighters Athanasopoulos) vs Mathias Ibssa (Mike’s Gym)

Heavyweight, 3X3’
Αντώνης Τζώρος (Kritikos Camp) vs Cees Ruurs (Mike’s Gym)

Ο Τάσος Μπερδέσης θα δώσει τη δική του πυγμαχική παράσταση, ψάχνοντας αντίπαλο να τον παίξει στα ίσια. Δημήτρης Ξερικός και Αλέξης Σύρος βάζουν για πρώτη φορά γάντια σε επίσημο αγώνα, στο δεύτερο πυγμαχικό superfight της βραδιάς, ενώ εξαιρετικό rematch κλείστηκε στις MMA. Γιάννης Παλαιολόγος και Σταμάτης Μορούλης (είχε κερδίσει στον έξτρα γύρο στην πρώτη τους μάχη σε οκτάγωνο) διεκδικούν την ζώνη του EFL στα -84κ. Νωρίτερα, θα γίνει ένα ακόμα ματς με MMA rules, ανάμεσα στον Πάνο Καρμίρης (επανέρχεται στην δράση) και τον Μάριο Λουλάκη.

inner

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x