Stoiximan Super League

Έκοψε μόνος του την άδεια ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ είχε άδεια! Παρόλα αυτά έδωσε κανονικά το "παρών" στην πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Παναθηναϊκού στο Κορωπί ενόψει της νέας σεζόν.

Το πρωί του Σαββάτου βρέθηκαν αρκετοί από τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ώστε να ξεκινήσουν να υποβάλλονται ανά γκρουπ σε εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις.

Η άδεια των «πρασίνων» τελείωσε σήμερα, εκτός από εκείνους που είναι στη Βραζιλία για το Μουντιάλ ή εκείνων που οι υποχρεώσεις τους τελείωσαν πρόσφατα στις εθνικές τους ομάδες.

inner

Στο Κορωπί οι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις, ενώ μετέβησαν ανά γκρουπ στην Παιανία, στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Φιλοκτήτης, όπου έκαναν εργομετρικά τεστ.

inner

Ο Νταβίντ Μέντες απουσίασε από την «πρώτη» και η ενσωμάτωσή του θα γίνει την Κυριακή, με τον Ολλανδό να υποβάλλεται σε εξετάσεις μαζί με κάποιους ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων.

Παράδειγμα ο Μπεργκ

Άλλη μια φορά ο Μάρκους Μπεργκ έδωσε έναν λόγο στους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού να είναι υπερήφανοι που τον έχουν στην ομάδα. Ο Σουηδός επιθετικός παρά το γεγονός ότι είχε λίγες ημέρες άδεια ακόμη λόγω των υποχρεώσεων που είχε με τη Σουηδία έδωσε το "παρών" στο προπονητικό κέντρο.

Ο Μπεργκ είχε επικοινωνήσει με τον Γιάννη Αναστασίου και τον ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να εξαντλήσει την άδεια του και θα βρεθεί κανονικά στο Κορωπί σήμερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x