Χάντμπολ

Επιστροφή στον ΠΑΟΚ για Λοΐζο

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ξανά ο Νίκος Λοΐζος.

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του «Δικεφάλου» ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς τερματοφύλακα, βασικού στην Εθνική ομάδα, για τον επόμενο χρόνο, ύστερα από απουσία ενός έτους, με τον 28χρονο να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Νίκο Λοΐζο, ο οποίος θα αγωνιστεί με τα "ασπρόμαυρα" για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο 28χρονος βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας αγωνίστηκε στον ‘Δικέφαλο’ την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, όπου και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ τη σεζόν που μόλις τελείωσε, αγωνίστηκε στο Λουξεμβούργο, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Νίκος Λοΐζος δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναεπιστρέφω στον ΠΑΟΚ και νιώθω πολύ τυχερός που κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδος τότε... Φέτος, οι στόχοι της ομάδας δεν είναι παρά Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερα, το φετινό πρωτάθλημα, πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό, λόγω του ότι υπάρχουν εξίσου δυνατοί αντίπαλοι. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Καλή επιτυχία Νίκο»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x