Stoiximan Super League

Επιτέλους… Μίλαν

Ο Παναιτωλικός συνέχισε τις φιλικές νίκες. Επικράτησε (και) του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 2-1. Και μπορεί να μη θύμισε… Μίλαν, αλλά το σημαντικότερο είναι πως ο Μίλαν Μπόγιοβιτς θύμισε τον καλό του εαυτό

Ο τραυματισμός του τον κράτησε έξω στο φινάλε της σεζόν που τελείωσε. Σε αυτή που ξεκινά όμως, ο Μίλαν Μπόγιοβιτς δείχνει έτοιμος να ξαναρχίσει από ‘κει που είχε μείνει.

Ήταν εκ των πρωταγωνιστών λοιπόν στο δεύτερο φιλικό του Παναιτωλικού -με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριά- το οποίο έληξε κι αυτό με νίκη 2-1 για τους Αγρινιώτες.

Αφού λοιπόν ο Μπόγιοβιτς άνοιξε το σκορ στο 13’ κι ο Βεσελίνοφ ισοφάρισε για τους Πόντιους, ο Πασάς διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 40’. Άλλωστε στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάκης Χάβος έκανε πολλές αλλαγές, ενώ δοκιμάστηκε και ο Αλβανός επιθετικός, Ματέου Σκρέτα, χωρίς να δείξει κάτι ιδιαίτερο.

Όπως και να ‘χει όμως, ο τεχνικός των Αγρινιωτών θα μπορεί να βγάλει πιο χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας με το -δυνατότερο- φιλικό που θα δώσει το Σάββατο ο Παναιτωλικός στη Νάουσα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.


Οι ενδεκάδες του Παναιτωλικού

Α’ ημίχρονο: Τακίδης, Γκάλο, Γκόλιας, Κούσας, Καλί, Μουμίν, Καλογέρης, Μπελόν, Καμαρά, Πασάς, Μπόγιοβιτς

Β’ ημίχρονο: Τακίδης (75? Τηλεμάχου), Μύγας, Δάρλας, Σμίλτος, Μελισσάς, Τζούνιορ, Γοδόι, Σφακιανάκης, Ιωάννου, Κουτσοσπύρος, Παπουτσογιαννόπουλος (65? Σκρέτα)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x