F1

Επιτέλους... πρώτος ο Μάσα

Ο Φελίπε Μάσα χαίρεται που θα είναι πλέον νούμερο ένα στην ομάδα του στη Formula 1.

Τόσα χρόνια στη Ferrari ήταν μονίμως δεύτερος, αλλά πλέον ο Φελίπε Μάσα θα είναι το νούμερο «1» στην ομάδα του. Ο Βραζιλιάνος πιλότος δεν έκρυψε πως ένας από τους λόγους που επέλεξε τη Williams για να συνεχίσει στη Formula 1 ήταν ότι θα ηγείται εκείνος του… σχήματος, έχοντας τον πρώτο λόγο έναντι του Βαλτέρι Μπότας.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι η Williams μη ήθελε. Είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνεις σε μια ομάδα που σε θέλει να ηγείσαι και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Έχω υψηλό κίνητρο και θέλω να κάνω καλή δουλειά στη νέα μου ομάδα. Πιστεύω πως έχω πολλά να προσφέρω στη Williams με την εμπειρία που αποκόμισα από οκτώ χρόνια στη Ferrari. Θεωρώ πως μπορώ να πετύχω πολλά, ειδικά με την αλλαγή στους κανονισμούς. Φιλοδοξώ να έχουμε μία μακρά συνεργασία με τη Williams. Δεν είναι ένα συμβόλαιο ενός έτους, είναι κάτι παραπάνω και είμαι έτοιμος για σκληρή δουλειά», δήλωσε ο Μάσα.

Πάντως επί της παρούσης επικεντρώνεται στις τελευταίες του υποχρεώσεις με τη Ferrari. «Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που έκανα στο δεύτερο μέρος της φετινής σεζόν και θέλω να έχω καλή παρουσία στους δύο τελευταίους αγώνες με τη Ferrari», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x