Stoiximan Super League

Επιτέλους Τζιόλης!

Επιστροφή μετά από αρκετό καιρό σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων με τον ΠΑΟΚ για τον Αλέξανδρο Τζιόλη. Δεν προπονήθηκαν λόγω ενοχλήσεων οι Ιτάνζ και Σαλπιγγίδης, την Πέμπτη δοκιμάζει ο Κλάους.

Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το μενού της Τετάρτης στον ΠΑΟΚ, με τον Αλέξανδρο Τζιόλη να είναι το πρόσωπο της ημέρας. Ο διεθνής μέσος του «δικέφαλου του Βορρά» ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς που τον έθεσε νοκ-άουτ για αρκετό καιρό, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να το έχει και πάλι στην διάθεσή του.

Αντίθετα, ο τεχνικός της ομάδας είδε τους Σαλπιγγίδη και Ιτάνζ να μην προπονούνται λόγω ενοχλήσεων. Ο Καμερουνέζος αντιμετώπιζε πρόβλημα ψηλά στην αριστερή γάμπα, ενώ ο διεθνής επιθετικός στο πρώτο μετατάρσιο του ποδιού και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει συντηρητική διαχείριση.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, που υπέστη θλάση β’ βαθμού, ξεκίνησε ειδική αγωγή, ενώ ο Στέφανος Αθανασιάδης
έμεινε στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στον λαγονοψοϊτη και την Πέμπτη θα επιχειρήσει να μπει στο γήπεδο. Ατομικό ακολούθησε ο Φάνης Τζανδάρης.

Η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο θα συνεχιστεί την Πέμπτη με πρωινή προπόνηση (11.30) στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x