Επικαιρότητα

Επίθεση Μαντζουράνη σε Alpha και ΣΚΑΪ με αιχμή τον Μαρινάκη

Ο διαγωνισμός για τις άδειες βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 9:00 το πρωί στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης.

Επίθεση στους τηλεοπτικούς σταθμούς Alpha και ΣΚΑΪ εξαπέλυσε ο δικηγόρος του Δημοσίου στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες Γιάννης Μαντζουράνης, στον απόηχο του ρεπορτάζ του Alpha σύμφωνα με το οποίο έχει υπηρετήσει και ως δικηγόρος του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, που είναι υποψήφιος για άδεια.

Ο κ. Μαντζουράνης δήλωσε ότι τον συκοφαντούν και ισχυρίστηκε πως ουδέποτε έχει εκπροσωπήσει τον κ. Μαρινάκη, κι ότι στην υπόθεση των στημένων αγώνων είχε εκπροσωπήσει τον Θεόδωρο Κουρίδη από την ΕΠΟ.

Προσέθεσε δε ότι ως δικηγόρος έχει εκπροσωπήσει πολλούς επιχειρηματίες που διεκδικούν τηλεοπτική άδεια και απείλησε με μηνύσεις και αγωγές.

Υποστήριξε επίσης ότι έπραξε ορθώς γνωμοδοτώντας υπέρ της αποδοχής της εγγυητικής επιστολής Καλογρίτσα, καθότι, όπως δήλωσε, θα ήταν εκπρόθεσμη μόνο αν είχε κατατεθεί μετά τις 19:00 το απόγευμα.

Μιλώντας μάλιστα με την ιδιότητα του δικηγόρου του Δημοσίου σχεδόν προεξόφλησε την επικείμενη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας επί της κύριας προσφυγής των καναλιών, λέγοντας ότι ήδη το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο έχει εκδώσει έξι σχετικές αποφάσεις.

Δεν μπορεί, συνέχισε, το Δημόσιο στους διαγωνισμούς να περιμένει κάθε φορά τις αποφάσεις του ΣτΕ επί των προσφυγών που κατατίθενται.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x