Ισπανία

Επίθεση Πέπε σε Μουρίνιο: «Πρέπει να σεβόμαστε τον Κασίγιας»

«Εμφύλιος» στη Ρεάλ Μαδρίτης! Ο Πέπε εξαπέλυσε επίθεση στον Ζοσέ Μουρίνιο, επειδή δεν έχει σεβαστεί τον Ίκερ Κασίγιας που είναι πολύ σημαντικός για την ιστορία του ισπανικού συλλόγου.

Την δική του άποψη για τον παραγκωνισμό του Ίκερ Κασίγιας εξέφρασε ο Πέπε, μιλώντας στην ισπανική τηλεόραση μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Βαγιαδολίδ (4-3).

Ο Πορτογάλος στόπερ «τα ’χωσε» στον Ζοσέ Μουρίνιο, επειδή τόσο καιρό δεν έχει σεβαστεί μία από τις πιο ιστορικές προσωπικότητες της «βασίλισσας» και της εθνικής Ισπανίας.

Επίσης, θεωρεί ότι ο συμπατριώτης του τεχνικός δεν μπορεί να δικαιολογηθεί για αυτή του την απόφαση και παράλληλα αποθέωσε τον αρχηγό των «μερένχες» για τη στάση του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέπε μετά τη λήξη της αναμέτρησης

Ήταν σημαντική η νίκη για να ξεπεράσετε το σοκ του αποκλεισμού από το Champions League;

«Αποκλειστήκαμε και φτάσαμε μία ακόμη φορά κοντά στον τελικό της διοργάνωσης, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα έχει καταφέρει να τιμήσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και όλοι όσοι είμαστε εδώ κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς (αυτό με τη Βαγιαδολίδ), αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε».

Οι οπαδοί έδειξαν να είναι δίπλα στην ομάδα.

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε την υποστήριξη που μας έχουν δείξει οι οπαδοί μας, ιδίως κόντρα στην Ντόρτμουντ, και την αγάπη που αισθανόμαστε καθημερινά από εκείνους. Θέλουμε να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε μέχρι το τέλος της σεζόν».

Πώς κυλούν τα πράγματα τις τελευταίες μέρες στη Ρεάλ Μαδρίτης;

«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Ο Μουρίνιο είναι προπονητής μας, αλλά ο Ίκερ χρειάζεται να έχει περισσότερο σεβασμό. Είμαστε όλοι παίκτες και θέλουμε το καλύτερο για τον σύλλογο. Δουλεύουμε για τους οπαδούς και προετοιμαζόμαστε για τον τελικό του Κυπέλλου (κόντρα στην Ατλέτικο). Ο Ίκερ είναι πολύ αγαπητός εδώ και έχει τη δική του ιστορία εδώ και στην εθνική Ισπανίας».

Νομίζεις ότι ο Μουρίνιο είναι ασεβής απέναντι στον Κασίγιας με τις δηλώσεις του;

«Οι δηλώσεις του προπονητή δεν ήταν οι πλέον ενδεδειγμένες. Ο Ίκερ είναι ένα σύμβολο εδώ τόσο στη Ρεάλ και στην Ισπανία. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι ο Ίκερ είναι ήρεμος και ξέρει ότι οι οπαδοί και οι συμπαίκτες είναι μαζί του».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x