Stoiximan Super League

Επιθετικά με ΠΑΟ

Στους δέκα από τους έντεκα του Άρη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχει καταλήξει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, που θα παρατάξει επιθετικό σχήμα.

Μια θέση παραμένει ανοικτή για την ενδεκάδα του Άρη στο σαββατιάτικο(9/11, 19:30) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς έχει κατάλήξει στους δέκα της ενδεκάδας. Τσουμάνης και Μαργαρίτης έχουν ίδιες πιθανότητες να αγωνιστούν στο αριστερό άκρο της άμυνας και αναμένεται να ξεκαθαρίσει στη σημερινή(8/11) προπόνηση.

Το σχήμα θα είναι αρκετά επιθετικό, καθώς θα αγωνιστούν Ουντόζι, Αγάνθο και Τάτος. Ο πρώτος έχει τεθεί στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού από προχθές καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά και ο Ισπανός φορ που χθες έκανε θεραπεία για προληπτικούς λόγους.

Ο τελευταίος είχε αστοχήσει σε πέναλτι στην περυσινή αναμέτρηση κόντρα στους «πρασίνους». Ωστόσο, η νίκη ήρθε μετά από γκολ του Κοέλιο στο 89ο λεπτό. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Έλληνας μέσος.

Ο Διούδης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας οι Πουλίδο και Κυργιάς, αντικαθιστώντας τον τιμωρημένο Ελσνερ και ο Ψυχογιός θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Παπαδόπουλος και Νταμαρλής θα είναι στον άξονα με τον Τάτο μπροστά τους. Στα «φτερά» θα παίξουν Ουντόζι και Σταυρόπουλος και στην κορυφή ο Αγάνθο.

Σήμερα, θα γίνει λογικά γνωστή και η τιμωρία του Οικονομόπουλου. Αν η ποινή δεν είναι μεγαλύτερη της μιας αγωνιστικής πιθανολογείται πως θα αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x