Η ΑΕΚ δεν έχει κλείσει τις μεταγραφές ακόμη, καθώς όπως όλα δείχνουν θα αποκτηθεί επιθετικός, που θα έχει φόντα να παίξει βασικός του χρόνου στη Super League, τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τη «SportDay». Είναι δεδομένο ότι γίνονται κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση και δεν έχει να κάνει μόνο με το θέμα του Αλμέιδα. Ο Πορτογάλος αποτελεί προτεραιότητα, αλλά στην Ένωση θεωρούν πως πρέπει να πάρουν ποδοσφαιριστή από τώρα ποδοσφαιριστή για αυτήν τη θέση που θα παίξει στη Football League για έξι περίπου μήνες, ενώ θα μπορεί να πάρει την ομάδα πάνω και στην πρώτη κατηγορία.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες ώστε να «ψηθεί» ο 31χρονος φορ να αποχωρήσει τώρα από την Τσεζένα, αλλά μοιάζει δύσκολο το έργο τους, καθώς δεν φαίνεται να θέλει να παίξει στην β’ κατηγορία.

Παράλληλα, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται σε επαφή με τη Λέγκια Βαρσοβίας και μιλάει με τους εκπροσώπους του Ορλάντο Σα. Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πηγές οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν (εάν δεν έχουν κάνει) πρόταση στον πολωνικό σύλλογο για τον 27χρονο επιθετικό, που έχει 18 συμμετοχές (12 στο πρωτάθλημα, 4 στο Europa League, 1 στα προκριματικά του Champions League, όπως και στο Κύπελλο) στη φετινή σεζόν.

Την ίδια ώρα, κάποια ισπανικά Μέσα θεωρούν ότι δεν έχει κλείσει η υπόθεση Σίσκο για την ΑΕΚ, ενώ ο 26χρονος φορ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Κόρντομπα.

TAGS: A.E.K.