Stoiximan Super League

«Επόμενη ομάδα του Βάις, η Παρί»!

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του Βλάντιμιρ Βάις στην προχθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρί, κάτι που ανάγκασε τον εκτελεστικό διευθυντή της να «προετοιμάσει» τον Σλοβάκο άσο.

Γκολ… 77 εκατ. ευρώ – όπως έγραψαν στην Ιταλία - πέτυχε ο Βλάντιμιρ Βάις, όταν πέρασε τη μισή άμυνα της Παρί Σεν Ζερμέν και ισοφάρισε για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Παρότι το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν οι Πειραιώτες, τα κατορθώματα του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού δεν ξεχάστηκαν μετά τη λήξη του και οι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Πρώτος απ’ όλους ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος συνεργάζεται και εκείνος με τον Μίνο Ραϊόλα, και είχαν μία κατ’ ιδίαν συζήτηση οι δυο τους μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Σουηδός φορ του είπε να συνεχίσει έτσι και μακάρι σύντομα να καταφέρει να διακριθεί σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

Στη συνέχεια, όμως, ήταν η σειρά του εκτελεστικού διευθυντή της Παρί, Ζαν-Κλοντ Μπλαν, ο οποίος βρέθηκε στα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκη» και φέρεται – σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος» - να είπε στον Βάις. «Εάν κάνει κι άλλα τέτοια παιχνίδια, η επόμενη ομάδα του, θα είμαστε εμείς»!

Από εκεί και πέρα, το εκπληκτικό γκολ του διεθνούς άσους αναδείχθηκε το καλύτερο της 1ης αγωνιστικής από τα περισσότερα διεθνή Μέσα.

Το θέμα, όμως, είναι πως – όπως αποκαλύπτει η SportDay – ο Ραϊόλα (που έχει και τη μισή Παρί Σεν Ζερμέν) είχε κάνει τα κουμάντα και είχε προσκαλέσει στο φαληρικό γήπεδο τρεις ανθρώπους ευρωπαϊκών συλλόγων για να δουν από κοντά τον 23χρονο παίκτη.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x