Κινηματογράφος

Έπος… Alert: Ο Ντε Νίρο αποκάλυψε με ποιους θέλει να κάνει ταινία και προκάλεσε τρέλα!

Μια συνεργασία που -αν πάρει σάρκα και οστά- αναμένεται να γράψει ιστορία στο σινεμά αποκάλυψε πως αποτελεί διακαή του πόθο ο τεράστιος Ρόμπερτ Ντε Νίρο, βάζοντας… φωτιά στο Χόλυγουντ!

Έχει συνεργαστεί με τον καθένα τους ξεχωριστά…

Με τον έναν, δε, έχουν «φτιάξει» πραγματικά ΕΠΗ, όπως -μόνο έτσι- χαρακτηρίζονται ταινίες σαν το Goodfellas, το Raging Bull και φυσικά, το Taxi Driver.

Με τον άλλον, έχουν δουλέψει μαζί σε κάποια φιλμ, αλλά ΠΟΤΕ και οι τρεις μαζί.

Πάμε στο… ζουμί τώρα.

Ο τεράστιος Ρόμπερτ Ντε Νίρο έριξε «βόμβα» στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, λοιπόν, ο 73χρονος ηθοποιός είπε το εξής, προκαλώντας χαμό στο Χόλυγουντ -και όχι μόνο: «Θα γούσταρα να κάνουμε κάτι μαζί με Σκορσέζε και Λεονάρντο Ντι Κάπριο»!

Αυτό ήταν…

Και μόνο στο άκουσμα του -διακαούς, όπως φάνηκε από τον τρόπο που έκανε τη σχετική δήλωση- πόθου του κορυφαίου (μαζί με τον Αλ Πατσίνο) της γενιάς του, να συμπρωταγωνιστήσει με έναν εκ των κορυφαίων (αν όχι τον κορυφαίο) ηθοποιό του σήμερα, έγινε Ο χαμός!

Σχεδόν… κίνημα έχει δημιουργηθεί στις ΗΠΑ, προκειμένου οι δυο τους να παίξουν σε ταινία, υπό τις οδηγίες του σπουδαίου Μάρτιν Σκορσέζε, σε μια ταινία που ήδη γίνεται λόγος ότι, αν, τελικά, πάρει σάρκα και οστά, θα αφήσει εποχή!

Μέχρι να -δούμε αν θα- γίνει πράξη το όνειρο εκατομμυρίων ανθρώπων, εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι αυτό:

via GIPHY



Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x