Stoiximan Super League

Εποχή Τσιώλη

Μόνο οι υπογραφές έχουν απομείνει για την έναρξη της συνεργασίας του Τσιώλη με τον ΠΑΣ. «Αν δεν μπούμε εμείς στην πεντάδα, ποιος θα μπει;», τα λόγια του Καρδιτσιώτη κόουτς στον Γιώργο Χριστοβασίλη.

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την επισημοποίηση της συμφωνίας του Σάκη Τσιώλη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως φάνηκε και από τις χθεσινές δηλώσεις του Καρδιτσιώτη τεχνικού στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Η υπόθεση του 54χρουνου προπονητή ήταν εξ’ αρχής δύσκολο και ο λόγος δεν ήταν το οικονομικό. Αν και το κασέ του Τσιώλη είναι αρκετά υψηλό, ο Γιώργος Χριστοβασίλης κατάφερε να τον πείσει να αναλάβει τους Ηπειρώτες και όλα βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Οι δύο άνδρες, συζητώντας το ενδεχόμενο της συνεργασίας, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός εντυπωσίασε τον πρόεδρο της ΠΑΕ με την άποψη που έχει για το ρόστερ και για τους στόχους, λέγοντας πως η έξοδος στην Ευρώπη είναι κάτι που μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

«Παίκτες σαν τον Ντε Βινσέντι, τον Τσάβες και τον Ιλιτς δεν υπάρχουν σε καμία άλλη ομάδα. Αν δεν βάλει ο ΠΑΣ στόχο την πρώτη πεντάδα, με το υλικό που διαθέτει, τότε ποιος θα το κάνει; Γνωρίζω πολύ καλά το ρόστερ, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και ίσως να μη χρειαστούν καν μεταγραφές τον Ιανουάριο», είπε μεταξύ άλλων ο Τσιώλης στον Χριστοβασίλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x