Stoiximan Super League

Επτάψυχος… πάνθηρας!

Πολύ πεισματάρης για να χάσει στο σπίτι του αποδείχθηκε ο Πανιώνιος! Οι «κυανέρυθροι» έκλεψαν τον πόντο απ’ τον Πανθρακικό (1-1 στο 86’) και θα ‘κλεβαν και τη νίκη αν δεν έπεφταν στον φοβερό Σέρεμετ!

Με έναν πόντο που φαινόταν χαμένος επιβραβεύτηκε το πείσμα του Πανιωνίου να μη χάσει και δεύτερο σερί ματς.

Παρά τη μέτρια εικόνα τους -και το εξαιρετικό τακτικό παιχνίδι του Πανθρακικού- οι «κυανέρυθροι» απέσπασαν το 1-1 που τους κράτησε αήττητους στη Νέα Σμύρνη.

Το… αίμα που πήρε πίσω ο Λαμπρόπουλος (ισοφαρίζοντας στο 86’ το γκολ που είχε πετύχει εξαιτίας δικού του λάθους στο 36’ ο Ιγκόρ) έκανε «αίμα και άμμο» τα τελευταία λεπτά.

Ο εκπληκτικός Σέρεμετ ωστόσο -και οι τεράστιες αποκρούσεις του- δεν επέτρεψαν στον Πανιώνιο να ολοκληρώσει μια μεγάλη ανατροπή.

Το ματς

Η τριάρα επί του Παναθηναϊκού (φαίνεται ότι) έκανε κακό στον Πανιώνιο. Διότι εντάξει στην Τούμπα. Όπως και να εμφανιζόταν, στο πρόγραμμα είναι η ήττα από τον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι πως -γενικότερα- μοιάζει να σήκωσε… ψηλά τον αμανέ για τους Νεοσμυρνιώτες. Αλλιώς δεν εξηγείται η χαλαρότητα που μπήκαν στο γήπεδο με αντίπαλο ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Ούτε η εντύπωση που έδιναν πως μπορεί και να την υποτίμησαν λιγάκι.

Κι ο Πανθρακικός όμως, άλλο που δεν ήθελε. Εκμεταλλεύτηκε την έκπληξη του Πανιωνίου που δεν βρήκε απέναντί του ομάδα «κλεισμένη». Απλώθηκε ιδανικά στο γήπεδο. Κι έψαξε μεθοδικά το γκολ. Μπορεί να μην ήρθε λοιπόν από οργανωμένες προσπάθειες (όπως το τετ-α-τετ του Τζάνη ή το «τζούφιο» σουτ του Κάσες), αλλά αυτό λίγο τον ενδιέφερε. Αρκεί που ο Ιγκόρ αξιοποίησε την αδράνεια του Λαμπρόπουλου κι έδωσε στην ομάδα του αυτό που άξιζε βάσει της εικόνας της.

Όλα αυτά έδειχναν στον Νίκο Παντέλη πως… κάτι πρέπει να κάνει. Και το έκανε -με την επιστροφή κιόλας απ’ την ανάπαυλα- ρίχνοντας τον Ντούνη στο ματς. Αν δεν ήταν, δε, ο Σέρεμετ (ν’ αποκρούσει εντυπωσιακά το βολέ του νεαρού στην πρώτη επαφή με την μπάλα) θα μιλούσαμε για την πιο άμεσα αποτελεσματική αλλαγή της Σούπερ Λίγκας ως τώρα. Με τα «αν» όμως δεν γίνεται δουλειά. Ούτε με «γιόμες» σαν αυτές που κατέφευγε -όσο περνούσε η ώρα- ο Πανιώνιος.

Την ίδια αποτελεσματικότητα που έδειχναν ωστόσο στην αντιμετώπισή τους οι αμυντικοί του Πανθρακικού ΔΕΝ την έδειξαν σ’ ένα κόρνερ στο 86’. Κι ο Λαμπρόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία -με ωραία κεφαλιά- να ρεφάρει την γκέλα του στο γκολ. Αντίθετα, η ομάδα του (πρόλαβε και) έχασε αρκετές ευκαιρίες για να κάνει τεράστια ανατροπή. Σε όλες όμως -και ειδικά στο σουτ εξ επαφής του Ντούνη- ο Σέρεμετ δήλωσε παρών. Αλλά και κύρια αιτία που ο Πανθρακικός δεν γύρισε και με άδεια χέρια στο τέλος στην Κομοτηνή.

Δείτε πώς παρακολουθήσατε σε real time την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr



Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Παντέλης): Γιαννακόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρντι, Μητρόπουλος, Μενδρινός, Κολοβός (84’ Πάνος), Λάζνικ (46’ Ντούνης), Αραβίδης, Καμπάνταης (64’ Γιάννου)

Στον πάγκο έμειναν οι: Παπαδόπουλος, Καλτσάς, Παναγιωτούδης, Κουλουχέρης

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Χρήστου, Μίκουλιτς, Ζος, Παπαγεωργίου, Ρομέου (90’+2’ Τριανταφύλλου), Λαδάκης, Κάσες (83’ Ζεκίνια), Τζάνης (58’ Ντιόγκο), Μπαϊκαρά, Ίγκορ

Στον πάγκο έμειναν οι: Αθανασιάδης, Πόποβιτς, Κατσικοκέρης, Σκλιοπίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης

Γκολ και φάσεις



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x