Επικαιρότητα

Έρευνες της αστυνομίας για τους ενόπλους που έκλεψαν αυτοκίνητο της ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ο αστυνομικός, ο οποίος ήταν σε υπηρεσία, περνούσε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο έξω από το συγκρότημα κινηματογράφων Village.

Σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της κλοπής του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της ασφάλειας. Για την υπόθεση έχει διαταχθεί έρευνα.

Σημειώνεται ότι δύο ένοπλοι, με την απειλή πιστολιού και αυτόματου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ακινητοποίησαν αστυνομικό της ασφάλειας και του άρπαξαν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες που οδηγούσε στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ο αστυνομικός, ο οποίος ήταν σε υπηρεσία, περνούσε με το συμβατικό αυτοκίνητο έξω από το συγκρότημα κινηματογράφων Village, όταν οι δύο άγνωστοι τον προσέγγισαν, σταμάτησαν το όχημα, τον έβγαλαν έξω με την απειλή των όπλων, του άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητο .

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι οι δράστες πιθανότατα δεν κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με αστυνομικό, και εκτιμούν ότι η υπόθεση δεν έχει σχέση με τρομοκρατία.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x