Ευρώπη

Ερτέλ: «Δεν μου έχει πει τίποτα ο μάνατζέρ μου»

Άγνοια δήλωσε ο Τόμας Ερτέλ για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Αναντολού Εφές προς το πρόσωπό του. «Δεν μου έχει πει τίποτα ο μάνατζέρ μου», δήλωσε ο γκαρντ της Λαμποράλ Κούτσα.

Καμία πρόταση δεν έχει στα χέρια του ο Τόμας Ερτέλ από την Αναντολού Εφές, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Ο γκαρντ της Λαμποράλ Κούτσα τόνισε πως δεν έχει καμία σχετική ενημέρωση από τον μάνατζέρ του, λέγοντας πως αυτή τη στιγμή ανήκεις την αντίπαλο του Ολυμπιακού στον τέταρτο όμιλο της Ευρωλίγκας.

«Δεν έχω μάθε κάτι συγκεκριμένο, μόνο στον Τύπο έχω διαβάσει διάφορα. Αυτή τη στιγμή είμαι στη Λαμποράλ Κούτσα και θα δούμε τι θα γίνει μέσα στις προηγούμενες μέρες. Ο μάνατζέρ μου δεν μου έχει πει τίποτα», δήλωσε αρχικά ο Τόμας Ερτέλ σε σχετική ερώτηση για το ενδιαφέρον της Αναντολού Εφές, για να προσθέσει ο Γάλλος γκαρντ αναφορικά με τον νέο του προπονητή στη Λαμποράλ Κούτσα, Μάρκο Κρέσπι:

«Στόχος είναι η πρόκριση στο TOP 16 της Ευρωλίγκας. Έχουμε κάνει καλές προσθήκες στο ρόστερ και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Τα πάμε μια χαρά με τον νέο προπονητή, γιατί μου δίνει αυτοπεποίθηση. Θέλει να εφαρμόσει διαφορετικό στιλ παιχνιδιού, αλλά πιστεύω μου ταιριάζει απόλυτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x