Πόλο

«Ερυθρόλευκη» η κορυφή της Ευρώπης!

Το πρώτο Champions League της ιστορίας του στο πόλο πανηγύρισε ο Ερυθρός Αστέρας, επικρατώντας 8-7 της Γιουγκ, στον τελικό του Final 4 που έγινε στο Βελιγράδι.

Η Γιουγκ το φαβορί, ο Ερυθρός Αστέρας πρωταθλητής Ευρώπης! Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου επικράτησαν 8-7 της κροατικής ομάδας και πανηγύρισαν το πρώτο Champions League της ιστορίας τους στο πόλο, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή χρονιά, αφού έκαναν το τρεμπλ!

Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να προηγηθεί στο τέλος κάποιου οκταλέπτου του τελικού, που έγινε στο Βελιγράδι μπροστά σε 4.500 θεατές, με τον Αβράμοβιτς να δίνει το τρόπαιο στους Σέρβους με το γκολ που πέτυχε περίπου 2:30 πριν τη λήξη, ενώ μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν και ο τερματοφύλακας, Σέφικ, ο οποίος έκανε 15 αποκρούσεις.

Την τρίτη θέση στη φετινή διοργάνωση κατέκτησε η Μπαρτσελονέτα, η οποία νίκησε στο μικρό τελικό την Παρτιζάν με σκορ 11-10.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 3-3, 2-1.

Ερυθρός Αστέρας: Πιέτλοβιτς 2, Ράτζεν 1, Πρλαΐνοβιτς 1, Στραχίνια Ράσοβιτς 1, Βίκτορ Ράσοβιτς 1, Βαπένσκι 1, Αβράμοβιτς 1.

Γιουγκ: Γιάνοβιτς 3, Γιόκοβιτς 1, Μπόσκοβιτς 2, Ντόμπουντ 1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x