Gossip

«Ερυθρόλευκο» Τέτα… τετ

Δηλωμένη Ολυμπιακός, η Τέτα Παναγιωτοπούλου ντριμπλάρει χορεύοντας, βγαίνει τετ α τετ και σκοράρει!

Τα βλέμματα στην θέα της «κοκκαλώνουν». Το στόμα μένει για λίγη ώρα ανοιχτό με κίνδυνο να μπει κανένα έντομο. Αυτά γίνονται όταν η Τέτα Παναγιωτοπούλου σηκώνεται να δώσει το σόου της. Η εντυπωσιακή χορεύτρια εξομολογείται στο sport-fm.gr.

H Τέτα Παναγιωτοπούλου «χορεύει» τον Μιχάλη Ηλιού;

-Ας ξεκινήσουμε από τα… πολύ δύσκολα. Τι ομάδα είσαι και γιατί;


«Είμαι οπαδός του Ολυμπιακού! Παρακολουθώ την ομάδα μου τα τελευταία 12 χρόνια πιο εντατικά. Πηγαίνω στο γήπεδο σε κάθε ματς στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ. Το γιατί είναι αυτονόητο. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, με οργανωμένη διοίκηση, αθλητικές εγκαταστάσεις και φανατικούς οπαδούς!»

-Ποιον ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό θα ήθελες να δεις να φορά τη φανέλα της ομάδας σου;

«Αν και είναι επιστημονική φαντασία αυτό που θα πω θα ήθελα να δω τον Νεϊμάρ στον Ολυμπιακό, αν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ήταν πιο υγιές και διαφορετικό. Ξέρω πως δεν γίνεται αλλά πιστεύω πως θα ταίριαζε στην ομάδα. Άλλωστε έχουμε χρόνια να δούμε βραζιλιάνικη μαγεία στο «Καραϊσκάκη»».

-Αν στο ζητούσε ο σύντροφος σου θα άλλαζες ομάδα;

«Η ομάδα είναι σαν την θρησκεία. Αν ξέρεις γιατί υποστηρίζεις μια ομάδα, δεν στην αλλάζει κανείς. Και φυσικά δεν θα άλλαζα ομάδα για κανέναν και για τίποτα».

-Βασικά αυτή την περίοδο είσαι δεσμευμένη ή όχι;

«Η ελευθερία είναι το πολυτιμότερο αγαθό οπότε όχι δεν είμαι δεσμευμένη (γέλια)».

-Τι αναζητάς στους άνδρες γενικά;

«Ένας άντρας για μένα, πέρα από όλα τα άλλα όσον αφορά την εμφάνιση, θα πρέπει να είναι ειλικρινής. Να μη λέει ψέμματα. Αυτό πιστεύω είναι και το πιο βασικό».

-Τι νομίζεις πως ξεχωρίζουν σε σένα οι άνδρες;

«Το τι ξεχωρίζουν οι άνδρες σε μένα δεν το έχω σκεφτεί να σου πω την αλήθεια. Ίσως το ό,τι είμαι λίγο αντράκι σαν χαρακτήρας και αυτό που έχω να πω θα το πω, ό,τι και να είναι».

-Όταν χορεύεις καταλαβαίνεις πως όλα τα ανδρικά βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου ή είσαι αλλού συγκεντρωμένη;

«Όταν χορεύω είμαι συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνω ώστε να βγει κάτι καλό και να αρέσει στον κόσμο. Αυτή είναι και η δουλειά μου άλλωστε. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν παρατηρώ κάποια βλέμματα και ανταποδίδω σε όλα αυτά με ένα χαμόγελο εφόσον και ο χορός είναι κάτι χαρούμενο».

-Ποιο είναι το πιο δυνατό σημείο του κορμιού σου;

«Από ότι μου έχουν πει, είναι τα πόδια μου!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x