Επικαιρότητα

Ερωτηματικά για την εγκυρότητα το διαγωνισμού-παρωδία για τις άδειες

Υπάρχει θέμα εγκυρότητας του διαγωνισμού γιατί σε όλα τα δωμάτια των υποψηφίων υπήρχαν κάμερες στην πόρτα εισόδου-εξόδου, εκτός από αυτό του υιού Καλογρίτσα δήλωσε ο δικηγόρος του Alpha και του Star.

Θέμα εγκυρότητας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες επειδή στις πόρτες εισόδου των δωματίων των υποψήφιων υπήρχαν κάμερες, με εξαίρεση το δωμάτιο του υιού Καλογρίτσα, έθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης του Alpha και του Star καθηγητής Πάνος Λαζαράτος.

Η τοποθέτηση του κ. Λαζαράτου έρχεται τη στιγμή που ο Βλαδίμηρος Καλογρίτσας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον διαγωνισμό, λίγη ώρα αφότου η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης απέρριψε αίτημά του για επιπλέον προθεσμία 48 ωρών ώστε να καταθέσει την πρώτη δόση του τιμήματος.

Η πρώτη δόση, ύψους περίπου 18 εκατομμυρίων ευρώ, έπρεπε να κατατεθεί εντός της σημερινής ημέρας, διαφορετικά η υποψηφιότητα Καλογρίτσα θα ήταν άκυρη.

Οι υπόλοιποι τρεις υπερθεματισμές έχουν ήδη καταβάλει την πρώτη δόση που τους αναλογεί.

Υπάρχει θέμα εγκυρότητας του διαγωνισμού γιατί σε όλα τα δωμάτια των υποψηφίων υπήρχαν κάμερες στην πόρτα εισόδου-εξόδου, εκτός από αυτό του υιού Καλογρίτσα δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του Alpha και του Star.

«Το εγχείρημα ΣΥΡΙΖΑ TV κλυδωνίζεται. Οι υπουργοί του κ. Τσίπρα και οι κομματικοί δημοσιογράφοι του, αναζητούν επειγόντως το νέο Καλογρίτσα», σχολίασε μέσω Twitter ο αρχηγός του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.




Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x