Νέα μοντέλα

Ερχεται η αρκούδα της... Skoda

Αποστολή στη Μαγιόρκα - Δημήτρης Μπαλής

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Skoda, η κορυφαία τσέχικη αυτοκινητοβιομηχανία μέλος του ομίλου της VW από το 1991, επέλεξε για το πρώτο της μεγάλο SUV μοντέλο, το όνομα της αρκούδας της Αλάσκας.

Με το Kodiaq αφενός θέλει να δείξει ότι πατάει γερά στην αγορά και εισέρχεται δυναμικά σε μια νέα κατηγορία, αυτή των μεγάλων SUV που έχουν το δικό τους κοινό και σκληρό ανταγωνισμό και αφετέρου ότι με το νέο μοντέλο δίνει το μήνυμα της υπευθυνότητας για την προστασία του περιβάλλοντος. Ότι δηλαδή, μπορείς να κατασκευάζεις μεγάλα αυτοκίνητα, αλλά να χρησιμοποιείς τεχνολογίες που μειώνουν το βάρος, καθώς και κινητήρες μικρού κυβισμού αποδοτικούς και χαμηλούς σε κατανάλωση και ρύπους.

Οδηγώντας το νέο Skoda Kodiaq στη Μαγιόρκα, χωρίς να φέρεις σήμα «πολυτελούς» μάρκας στη μάσκα, μπορείς με το μοντέλο αυτό να αισθάνεσαι κοσμοπολίτης, όπως και όσοι ζουν ή ταξιδεύουν στον θαυμάσιο τόπο των Βαλεαρίδων Νήσων. Αυτό αποτελεί τιμητική διάκριση και για την Skoda, η οποία κατάφερε με τα νέα μοντέλα της να κερδίσει σε αξιοπιστία, κάτι που αποφαίνεται από μεγάλες έρευνες σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Πόσω μάλλον τώρα, με το ολοκαίνουργιο Kodiaq, με το οποίο εισάγει νέα δεδομένα για τη μάρκα.

Ας τα γνωρίσουμε αναλυτικότερα… www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x