Stoiximan Super League

Έρχεται ο Φάλκενμπουργκ

Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό είναι ο Έρικ Φάλκενμπουργκ. Όπως αναφέρει ο ολλανδικός Τύπος η συμφωνία είναι οριστική και ο παίκτης με τον μάνατζέρ του αναμένονται στην Αθήνα.

Ο Έρικ Φάλκενμπουργκ αναμένεται να γίνει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Μετά τη συμφωνία με τον 25χρονο μέσο, οι «πράσινοι» κατάφεραν-και μέσω των πιέσεων του ίδιου του ποδοσφαιριστή-να μειώσουν τις απαιτήσεις της Άλκμααρ για την αποδέσμευσή του (έχει συμβόλαιο ως το 2014).

Επί της ουσίας η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί και όπως αναφέρεται σε ολλανδικά μέσα, ο Φάλκενμπουργκ και ο μάνατζέρ του, Άρνολντ Όστερβερ, αναμένονται στην Αθήνα μέχρι την Τετάρτη για τις υπογραφές σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τελειώνει του Κουτρουμπή, αναμονή για Καραγκούνη και φορ

Ο Γιώργος Κουτρουμπής δεν βρήκε αυτό που περίμενε στο εξωτερικό και όλα δείχνουν πως μέσα στην εβδομάδα θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Την ίδια ώρα, εκκρεμεί η υπόθεση του Βαγγέλη Μόρα για την άλλη θέση του στόπερ, με τις γνωστές δυσκολίες λόγω της οικονομικής διαφοράς ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι «πράσινοι» περιμένουν μέσα στην εβδομάδα να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ. Εφόσον το Αμβούργο δεν μειώσει τις απαιτήσεις του, οι «πράσινοι» δεν θα περιμένουν άλλο και θα στραφούν οριστικά σε άλλες περιπτώσεις σέντερ φορ που ήδη έχουν εντοπίσει.

Τέλος, σύντομα θα υπάρχει σαφής εικόνα και για τον Γιώργο Καραγκούνη. Η επιλογή της Αυστραλίας φαίνεται να απομακρύνεται για τον διεθνή μέσο, αλλά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν θα προτιμήσει το εξωτερικό από τον επαναπατρισμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x