Ελλάδα

Έρχεται ο Ίνγκλις, παλεύει για Βρόμαν

Όλα δείχνουν παραμονή στην ΑΕΚ για τον Καρλ Ίνγκλις που αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη. Τζάκσον Βρόμαν ο εκλεκτός για τη θέση του σέντερ.

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει το σίριαλ του Καρλ Ίνγκλις για την ΑΕΚ. Ο Καναδός σούτινγκ γκαρντ δεν βρήκε κάποια πρόταση που να τον ενθουσιάζει και αναμένεται πιθανότατα την Πέμπτη να επιστρέψει στη βάση του και να ολοκληρώσει τη σεζόν στην «Ένωση» παίζοντας κανονικά την Κυριακή απέναντι στο Ρέθυμνο. Μάλιστα κάποιες πηγές θέλουν τον 33χρονο άσο να έχει συμφωνήσει προφορικά στην επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2016.

Την ίδια ώρα, ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει καταλήξει στον Τζάκσον Βρόμαν για τη θέση του σέντερ και η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές μαζί του. Ο 33χρονος Αμερικανός με λιβανέζικη υπηκοότητα σέντερ διεκδικείται και από την Αλ Ριάντι του Λευτέρη Σούμποτιτς. Ο Βρόμαν έπαιξε δύο σεζόν στο ΝΒΑ (Σανς και Χόρνετς) κι εν συνεχεία πρώτα στην Ευρώπη (Γκραν Κανάρια, Λιέτουβος Ρίτας) και μετά σε όλο τον κόσμο, από την Κίνα και την Κορέα, μέχρι το Ιράν και το Πουέρτο Ρίκο. Την περασμένη σεζόν στους Καπιτάνες ντε Αρεσίμπο είχε 13,5 πόντους, 9,7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2,7 κλεψίματα και 2 τάπες σε 31,9 λεπτά κατά μέσο όρο. Ο πατέρας του, Μπρετ Βρόμαν, είχε παίξει το 1985 στον Άρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x