Νέα μοντέλα

Έρχεται το VW Buggy up!

To VW Buggy up! ήταν ένα από τα 5 πρωτότυπα που είχε παρουσιάσει η Volkswagenστην τελευταία έκθεση της Φρανκφούρτης το 2011 και τα οποία βασίζονται στο up!, που τότε είχε παρουσιαστεί επίσημα.

To VW Buggy up! ήταν ένα από τα 5 πρωτότυπα που είχε παρουσιάσει η Volkswagenστην τελευταία έκθεση της Φρανκφούρτης το 2011 και τα οποία βασίζονται στο up!, που τότε είχε παρουσιαστεί επίσημα. Από τότε μέχρι τώρα το δρόμο της παραγωγής έχουν πάρει το ηλεκτρικό E-up! και το Cross up!, ενώ όπως δείχνουν τα πράγματα το ίδιο θα γίνει και με το Buggy up!. Κι αυτό γιατί πήρε το πράσινο φως και από την επιτροπή πατεντών των ΗΠΑ, οπότε μάλλον το concept υλοποιείται.

Η Αμερική πάντως αναμένεται να είναι μια ιδιαίτερη σημαντική αγορά για το Buggy, ακριβώς όπως συνέβαινε με τους διάσημους προκατόχους του της δεκαετίας του ’60 που βασίζονταν στον τότε Σκαραβαίο. Το σύγχρονο Buggy μιμείται όσο αυτό είναι δυνατόν το στυλ τους και έτσι η εμφάνισή του είναι μια μίξη του all time classic σχήματος και του up! Περισσότερα - πηγή: caroto.gr

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x