Games

Έρχεται το ελληνικό video game Insection

H Glasswing Studio είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρώτο walkthrough video του πρώτου της παιχνιδιού με τίτλο “Insection”.

Η Glasswing είναι ένα ανεξάρτητο ελληνικό studio με στόχο τη δημιουργία video games με κορυφαία γραφικά και gameplay experience. Ο τίτλος ανήκει στην κατηγορία των FPS και έρχεται για να επαναφέρει στη μνήμη σας τις πιο συναρπαστικές στιγμές που ζήσατε στα κλασικά Sci-Fi Shooters και ταινίες, με στόχο να δημιουργήσει την καλύτερη co-op εμπειρία 4 παικτών που είχατε ποτέ.

Τα γεγονότα εξελίσσονται σε ένα μελλοντικό σύμπαν γεμάτο εξωγήινη ζωή, καταδρομείς, διαστημόπλοια και δράση που θα ανατριχιάσει κάθε Sci-Fi gamer. Από τα βασικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζουμε τη δυνατότητα συμμετοχής 4 παικτών και την προσαρμοζόμενη στα δεδομένα του χρήστη τεχνητή νοημοσύνη. Παίζετε το Insection ως ένας από τους «Good Guys», μία ομάδα 4 βετεράνων πολέμου που αναζητούν την τύχη τους στο νεο-κατοικημένο σύμπαν, αναλαμβάνοντας κάθε είδους δουλειά, από συνοδεία «φορτίων» έως «βρωμοδουλειές» και πάντα με το αζημίωτο. Τo Insection λαμβάνει χώρα σε ένα μελλοντικό σύμπαν, περίπου 200 χρόνια από τώρα.

Ο τελικός Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ολοκληρωθεί και το ανθρώπινο είδος έχει πλέον κατοικίσει νέους πλανήτες και έχει εξαπλωθεί στο συμπάν, με πρώτο του σταθμό τη Νέα Γη. Η ομάδα καλείται από την OMNIA Industries, την εταιρία η οποία κρατά το μονοπώλιο σχεδόν για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία σε ολόκληρο το νεο-κατοικημένο σύμπαν.

Διαβάστε περισσότερα για το παιχνίδι και δείτε το πρώτο του video εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x