Γενικά

Έρχονται… ματσάρες

Μην κλείσετε τίποτα τις επόμενες εβδομάδες για Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη το βράδυ. Γιατί η σημερινή κλήρωση προημιτελικών Champions και Europa League θα αναδείξει σίγουρα ματσάρες.

Σε μία κλήρωση τίποτα δεν είναι σίγουρο. Σε αυτές που θα γίνουν, ωστόσο, το μεσημέρι στη Νιόν για τα προημιτελικά του Champions και του Europa League είναι δεδομένο πως η κληρωτίδα θα αναδείξει μεγάλα παιχνίδια για τον απλούστατο λόγο πως πλέον είναι… αναπόφευκτο.

Η αρχή γίνεται στις 13:00 με την κλήρωση προημιτελικών του Champions League. Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι θα μπουν στην κληρωτίδα, δίχως περιορισμούς, αφού από εδώ και στο εξής δεν υπάρχει «εμπόδιο» στο να τεθούν αντιμέτωπες ομάδες που προέρχονται από την ίδια χώρα ή τον ίδιο όμιλο. Τα πρώτα ματς θα γίνουν 1 και 2 Απριλίου και οι επαναληπτικοί 8 και 9 του μήνα. Η κλήρωση των ημιτελικών δεν θα γίνει αυτή τη φορά μαζί με αυτή των προημιτελικών, αλλά στις 11 Απριλίου, μαζί με την αντίστοιχη για το Europa League. Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών θα γίνουν 22 και 23 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς 29 και 30 του μήνα. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου στο «Ντα Λους» της Λισαβόνας.

Στις 14:00 θα ακολουθήσει η κλήρωση του Europa League. Άλκμααρ, Βαλένθια, Βασιλεία, Γιουβέντους, Λιόν, Μπενφίκα, Πόρτο και Σεβίλλη. Κι εδώ δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί. Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα γίνουν 3 και 10 Απριλίου, ενώ των ημιτελικών στις 24 Απριλίου και 1 Μαΐου. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 14 Μαΐου στο γήπεδο της Γιουβέντους, στο Τορίνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x