Τεχνολογία

Έρχονται νέα κινητά Asha από τη Nokia

Η Nokia παρουσίασε κατά τη διάρκεια του Nokia World στο Abu Dhabi 6 νέες συσκευές, οι οποίες και έρχονται να προστεθούν στο portfolio της.

Ο λόγος για τα Lumia 2520, Lumia 1520 και Lumia 1320 για τα οποία μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ αντίστοιχα, καθώς και τα Asha 500, Asha 502 και Asha 503. Όσον αφορά στα τρία νέα μοντέλα της σειράς Asha, αυτά έρχονται για να ενώσουν τις δυνάμεις τους με το ήδη επιτυχημένο Asha 501, σπρώχνοντας ακόμη πιο μακριά τα όρια των δυνατοτήτων της πιο προσιτής σειρά smartphone.

Και οι τρεις συσκευές ακολουθούν τη διάσημη σχεδιαστική φιλοσοφία της Nokia και υιοθετούν μια νέα κρυστάλλινη όψη, η οποία συνδυάζει τολμηρά χρώματα και διαφάνεια που θυμίζει πάγο, πετυχαίνοντας έναν μοναδικό συνδυασμό αντοχής και κομψότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Asha 503 μπορεί να συνδέεται σε δίκτυο 3G, διαθέτει κάμερα 5MP και μπορεί να δεχτεί δύο κάρτες SIM. Tο νέο περιβάλλον χρήσης των συσκευών Asha επιτρέπει στο χρήστη να μοιράζεται φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα πιο γρήγορα και πιο εύκολα, με μία οριζόντια κίνηση του δακτύλου (swipe) για την ενεργοποίηση της κάμερας και ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη για το ανέβασμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x