Stoiximan Super League

Έρχονται ριζικές αλλαγές

Κοντά στην έξοδο βρίσκονται έξι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθης, ενώ αβέβαιο είναι το μέλλον άλλων δύο. Ποια τα δεδομένα με τον Εστεμπάν Σολάρι που μιλάει απευθείας με τον Χρηστό Πανόπουλο.

Μπορεί η Skoda Ξάνθη να κατάφερε να σωθεί στο φινάλε, καθώς επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου στο μπαράζ του «Κλ. Βικελίδης», αλλά οι άνθρωποι της ομάδας δεν είναι ικανοποιημένοι με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ και θα προβεί σε ριζικές αλλαγές. Παρότι πολλοί από αυτούς έκαναν πολλές συμμετοχές τη σεζόν που έφυγε.

Υπάρχουν έξι παίκτες για τους οποίους μπορεί να… ποντάρει ο καθένας ότι δεν θα μείνουν στους Ακρίτες. Πρόκειται για τους Τσέμα, Παΐτο, Ρούμπεν Σουάρεθ, Χοσέμι και Μαρέν. Στον «αέρα» βρίσκονται οι Σολτάνι, Ντε Γκουζμάν, αλλά είναι ρίσκο το να προβλέψει κάποιος το τι θα γίνει με αυτούς.

Ξεχωριστή περίπτωση αποτελεί ο Εστεμπάν Σοκάρι. Προφανώς και υπάρχει ικανοποίηση για τις επιδόσεις του. Άλλωστε, βγήκε πρώτος σκόρερ της Superleague με 16, ενώ παρότι δεν έπαιξε στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, δεν έχασε ΟΥΤΕ ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος στην κανονική περίοδο.

Ο 34χρονος φορ μιλάει απευθείας με τον μεγαλομέτοχο, Χρήστο Πανόπουλο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα ανανεώσει το συμβόλαιο του ο Αργεντινός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x